torstai 16. heinäkuuta 2020

VIHREÄ BLEISERI & PELLAVASHORTSITHeippa taas pitkästä aikaa! Mä ajattelin tulla jakamaan teille tän asun, josta on tullut yksi mun lemppareista. Vihreä bleiseri löytyi viime syksynä Uffilta ja nuo valkoiset pellavashortsit on uudempi löytö myöskin Uffilta. Tää asu on mun mielestä super freesi esimerkiksi terdeilloille ja miksei ihan vaan arkenakin! Viimeistelin asun mustalla hiuspannalla, aurinkolaseilla ja maihareilla.

Tällä hetkellä yksi mun lemppariväreistä on ehdottomasti tuollainen kirkas vihreä ja se sopii niin hyvin tuomaan väriä asuun! Harmikseni en oo löytänyt kirppareilta enempää tällaisia värikkäitä bleisereitä, joten tää vihreä on ainut tämmöinen väripilkku mun bleiserikokoelmassa.

Mulla on vielä muutama päivä töitä ja sitten koittaakin viimeinen viikko kesälomaa, josta oon super innoissani!

Bleiseri - Uff / Toppi - Bik Bok / Shortsit - Uff / Laukku - Uff / Kengät - Dr. Martens

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST