tiistai 30. kesäkuuta 2020

TÄN HETKEN KUULUMISIA


Kesäkuun vika päivä! Mulla on ollut tähän asti tosi ihana kesä, vaikka se ehkä hieman poikkeuksellinen tänä vuonna onkin. Kesäkuu hurahti ohi ihan hetkessä, mutta paljon sitä on ehtinytkin jo tekemään ja vielä on melkein kaksi kuukautta kesää jäljellä! 

Oltiin viime viikonloppuna Milan kanssa Porvoossa ja viimeisimmästä kerrasta oli vierähtänyt jo yli kymmenen vuotta, joten oli tosi kiva päästä käymään ja varmasti käyn vielä toisenkin kerran tänä kesänä, kun täältä Helsingistä pääsee sinne niin kätevästi bussilla alle tunnissa. Olin myös tosiaan juhannuksena kotikonnuilla Satakunnassa viikon ajan, josta kirjoittelin tässä postauksessa. Oon nähnyt paljon kavereita ja ollut ulkona niin paljon kuin vain mahdollista. Saa nähdä, mitä heinäkuu tuo tullessaan! Ainakin lähden taas viikoksi Satakuntaan päin, se on jo varmaa. Onneksi mulle sattui vielä heinäkuuhun kesälomaa töistä!

Mulla on tästä loppukesästä (voiko noin vielä edes sanoa, kesähän on vasta ihan alussa!) niin hyvä fiilis ♡.  On tää kesä vaan ihmisen parasta aikaa ja nyt pitää nauttia siitä täysin rinnoin!

College - Sporty & Rich / Hame - Nelly / Kengät - New Balance / Laukku - Bik Bok

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST