sunnuntai 21. kesäkuuta 2020

JUHANNUS 2020Moikka pitkästä aikaa! Postausvälin harventaminen on ollut kyllä paras päätös pitkään aikaan ja en ole ottanut stressiä blogista enää juurikaan. Tällä hetkellä tuntuu kyllä parhaimmalta tulla postailemaan kun siltä tuntuu! 

Mä tulin viikoksi tänne kotikotiin viettämään juhannusta ja on ollut niin ihana viikko, että en kestä. Oon nähnyt kavereita, käynyt Raumalla (tästä tulossa oma postaus!), heittänyt talviturkin, grillannut hyvää ruokaa ja vain nauttinut kesästä. Tää viikko täällä on tehnyt kyllä tosi hyvää, sillä nyt koittaa paluu arkeen ja myös paluu töihin. 

Juhannuksena oltiin tosiaan täällä kotikotona, grillailtiin, paljuiltiin ja pikkusisko teki myös tuon aivan sairaan hyvän mansikkakakun! En oo varmaan ikinä syönyt noin hyvää kakkua :D. Enkä yleensä edes välitä hirveästi kakuista, mutta tuo oli niiiiin hyvää. Oli kaikin puolin ihana juhannus perheen kesken! Mun lempparijuhla kyllä kaikista juhlista on juhannus, juurikin sen tunnelman ja vuodenajan takia. Kerran vietin juhannuksen Helsingissä ja se oli paskin juhannus ikinä, toivottavasti ei tarvitse hirveästi viettää juhannuksia Helsingissä tulevaisuudessa. :D

Nyt on aika pakata kimpsut ja kampsut ja hypätä kohta puolin bussiin kohti Helsinkiä. Onneksi mulla on vielä lomaa jäljellä ensi kuussa, niin pääsen taas tänne viikoksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST