sunnuntai 7. kesäkuuta 2020

12 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1 & 2. Käytiin istuskelemassa Sibeliuspuistossa ja oli niin ihanan rauhallinen fiilis!


3. All lives don't matter until black lives matter.

4. Auringonlaskut olkkarista katsottuna 


5 & 6. Eipä tähän oikein muuta osaa sanoa muuta kuin että onpa ihanaa, että kesä on vihdoin täällä!


7. Vakkarikampaus viime päivinä, kun ei ole jaksanut kulkea hiukset auki. Nää pitkät ja paksut hiukset on kyllä kesäisin aina vähän vaivalloiset. :D

8. Upea kimppu löytyi neljällä eurolla K-Marketista!


9. Farkkujen tilaaminen netistä on aina vähän riski. :D Toivoisin niin paljon olevani pidempi, mutta näillä on mentävä. Eikä muuten näyttänyt nää lököfarkut sitten kenkien kanssa enää niin pahalta - just kivat kesäfarkut!

10. Oon myös ihan hurahtanut kaikkiin erilaisiin hiusklipsuihin ja oon nyt hamstrannut näitä sen verran, että eipä tarvitse enää niitä ostaa. Joka lähtöön löytyy joku klipsu. :D Tulee niin mieleen oma lapsuus näistä ja oon aina niin innoissani kaikista ysärijutuista.


11 & 12. Kävin hakemassa Stockalta näitä Hayn söpöjä säilytyslaatikoita! Nuden värinen laatikko pääsi lipaston päälle ja laitoin sinne kaikkia hiusjuttuja säilöön, sillä ne on aina sekaisin ympäri kämppää. Isompi keltainen laatikko meni sohvapöydän alle, johon laitoin myös kaikkea pikkusälää, mitä ennen säilytin siellä irtonaisena. Nää on niin söpöjä ja myös edullisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST