torstai 28. toukokuuta 2020

TOUKOKUUN PARHAAT

Toukokuun paras...


Hetki: Piknik-päivä ystävän kanssa. Ihana aloitus kesälle!

Kauneusjuttu: Pääsin vihdoin testaamaan kehuttua Ordinaryn happokuorintaa ja yllätyin, kuinka hyvä tuote olikaan!

Herkku: Artesaanisipsit... oon ihan heikkona niihin. :D

Asuste: Erilaiset hainhampaat hiuksissa, mitä näkyy esimerkiksi näissä kuvissa! Piristää perusnutturaa kivasti ja pitää hiukset tiukasti kiinni.

Hankinta: Oon löytänyt uuden lempparibrändin, nimittäin Sporty & Richin! Tilasin toukokuun alussa heiltä muutaman collegen, joiden saapumista ootan kuin kuuta nousevaa sekä tilasin myös tuon mustan laukun, johon mahtuu vaikka ja mitä! Tuollaiselle isolle laukulle mulla olikin tarvetta.Piristys: Muutamat hyvät uutiset tämän kaiken keskellä on kyllä piristänyt mielialaa todella paljon.

Biisi: Tämä toukokuu on ollut kyllä ehdottomasti biisien kuukausi ja oon soittanut repeatilla Ariana Granden ja Justin Bieberin Stuck with u biisiä sekä Arin ja Lady Gagan Rain on me biisiä. Niin hyviä kipaleita!

Vaate: Collegeshortsit sekä pappashortsit!

Instagram-tili: @matildadjerf - ehdottomasti mun lemppari instatili! Matilda on aivan ihana persoona ja saan häneltä paljon inspiraatiota asuihin sekä sisustukseen.

Löytö: Pellavakauluspaita Bik Bokista! Pellava on ehdottomasti mun lempparimateriaali kesällä ja isot kauluspaidat sopii asuun kuin asuun.


College - Bik Bok / Shortsit - H&M / Aurinkolasit - Gina Tricot / Laukku - Sporty & Rich / Kengät - New Balance

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST