torstai 21. toukokuuta 2020

KESÄ NURKAN TAKANA


Heippa ja toivottavasti teidän viikko on sujunut hyvin! Napattiin nämä muutamat kuvat, kun oltiin yksi ilta kävelemässä Torkkelinmäessä ja nyt voi kyllä sanoa, että kesä on ihan nurkan takana. Ja vaikka kyseessä onkin nyt vähän erilainen kesä tämän vallitsevan tilanteen takia, niin uskon, että on tulossa silti ihan huippu kesä. Ainakin toivon niin!

Mulla on ollut viime aikoina muutenkin jotenkin hyvä fiilis ihan kaikesta. Tiedän, että noin ei ikinä pitäisi sanoa ääneen, koska sitten kuitenkin tapahtuu jotain, mutta halusin sanoa sen silti. :D Asiat alkaa loksahdella paikoilleen ja mulla on tosi rauhallinen ja hyvä olo just nyt. Ja pakko myös myöntää se, että tää koronahässäkkä osui aika hyvään saumaan, sillä oon saanut ottaa aikaa itselleni ja ajatuksilleni ja miettiä sitä, mitä oikeasti haluan ja esimerkiksi sitä, minkälaista sisältöä haluan tehdä tänne blogiin ja Instaan. Tää aika on ollut mulle tosi luovaa aikaa ja se on ollut tosi antoisaa. Toki miinuspuoliakin tässä ajassa on ollut, mm. se että ei ole töitä, mutta tilanne on kuitenkin normalisoitumassa, joten ei hätää. :)

Mutta eipä mulla oikeastaan muuta, tällainen pieni tilannekatsaus mun fiiliksiin. Huomenna onkin taas jo perjantai, joten kivaa viikonloppua kaikille!

Takki - Kirppis / College - NA-KD / Farkut - Monki / Kengät - New Balance / Laukku - Sporty & Rich

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST