sunnuntai 17. toukokuuta 2020

16 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1 & 2. Oon jo hetken metsästänyt kivoja beigejä pitkiä leveälahkeisia farkkuja ja sopivat löytyi Monkista. Sopii täydellisesti kesään! Farkkujen malli on Yoko ja itse tykästyin näihin niin paljon, että aion hankkia nämä myös muissa väreissä.


3 & 4. Mun rakkaat! Milli oli kaivautunut tuonne peittojen alle niin syvälle, että piti oikein etsiä tuota pikkuista, että mihin se on möyrinyt. :D


5 & 6. Ihana Yyteri - mun lempparipaikka. Toivottavasti päästään taas kesällä kavereiden kanssa biitsipäivää viettämään.


7. Kukkaloistoa Porissa!

8. Lempparilippis löytyi New Balancelta.


9 & 10. Erään päivän asua! Tuo ruututakki on ollut kyllä nyt keväällä kovassa käytössä. 


11. Kokeilin myös hieman kesävaatteita! Toivottavasti ilmat lämpenisi pian.

12. Ihanat lehmäkuvioiset tossut löytyi Monkin aleista neljällä eurolla. Nää varmaan menisi myös ulkonakin, mutta ehkä pysyttelen näiden kanssa vain sisällä. :D


13 & 14. Uusiin hiuksiin totuttelua! Tää oli kyllä kaivattu freesaus, vaikka vähän extempore olikin. Tuo kivasti lämpöä kasvoille nämä karamelliset raidat! Kirjoittelin lisää tästä pienestä muutoksesta täällä.


15 & 16. Kävelyllä Puu-Vallilassa! Käydään tuolla suhteellisen harvoin, vaikka ihan kivenheiton päässä asutaan. Pitää ehdottomasti käydä useammin tuolla käppäilemässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST