torstai 30. huhtikuuta 2020

TOP 5 LEMPPARIKENGÄT

En ookkaan hetkeen tehnyt postausta liittyen kenkiin, joten ajattelin tällä kertaa tulla näyttämään teille mun top 5 lempparikengät! Ja hyvää vappua myös kaikille sinne ruudun toiselle puolelle, vaikkakin vähän erilainen vappu tänä vuonna onkin. :)1. New Balance MR530

New Balance on ehdottomasti yksi mun lempparibrändeistä ja heidän kengät on sopineet mun jaloille super hyvin. Nää popot on itseasiassa mun uusimmat, mutta meni kyllä heittämällä kärkeen! Niin mukavat jaloissa, väritys sopii kaikkiin asuihin ja malli on tosi kiva, eikä liian chunky. Mun koko näistä kengistä on ollu aika kiven alla, mutta yhtenä päivänä mun kokoa oli vihdoin saatavilla Junkyardilla ja varmaan minuutissa oli tilaus jo tehty. :D


2. New Balance 990GL5

Mun kallein kenkäpari ja ehdottomasti myös parhain ja eniten käytetyin, nimittäin New Balancen klassikkomalli 990. Nää on ehdottomasti olleet joka pennin arvoiset ja nää on kyllä mun kaikista kengistä heittämällä lemppareimmat! Harmaa väri menee oikeastaan myös jokaisen asun kanssa ja ette varmasti oo voineet välttyä näiltä kengiltä mun blogissa, sillä nää on kieltämättä melkein kokoajan mun jalassa. Jos etsit hyvää laadukasta kenkää, anna mahdollisuus näille. 


3. Karhu Fusion 2.0

Sitten vähän tummempaa kenkää! Mun kengät on pääosin aika vaaleita, joten mustalle parille oli tarvetta ja nää Karhut on ollut kyllä hyvä hankinta. Tosi mukavat jalassa ja ei todellisuudessa näytä noin sämpylöiltä kuin näissä kuvissa. Nää näyttää super kivoilta muuten vaaleiden housujen kanssa!


4. Play Comme des Garcons x Converse

Nää Conssit ostin aika tismalleen vuosi sitten Berliinistä ja nää on kivaa vaihtelua vähän muhkeimpien kenkien kanssa, sillä nää on tosi sirot. Mietin pitkään näiden ostoa ja Berliinissä näitä kokeiltuani olin myyty. Tää Conssimalli on muuten '70 luvun malli, joka on uudempaa mallia mukavempi jalassa. 


5. Adidas Yung-1

Erittäin kärsineet, mutta hyvin palvelleet Addut! Nää on kieltämättä aika karseessa kunnossa, mutta tykkään käyttää näitä edelleen. Tää malli on ollut mun jalkaan hyvä ja voin suositella näitä, mikäli etsii ihan perus vaaleita chunky-tossuja. Käytän näitä varmaan siihen asti, kun nää oikeasti alkaa hajota käsiin, haha. :D

___

Mulla ois seuraavana ostoslistalla Air Jordan 1 popot, mutta mun kuolaamani malli meni multa sivu suun ja kenkien jälleenmyyntiarvo on yli tuplaten myyntihinnan... välillä tää kenkäkulttuuri saa mulla aikaan harmaita hiuksia, kun joidenkin kenkien saaminen on niin vaikeeta, mutta tätä tää nyt vaan on. :D Mitkä on sun lempparikengät?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST