torstai 16. huhtikuuta 2020

KOSMETIIKKASUOSIKIT JUURI NYT

En ookkaan hetkeen tullut vinkkailemaan teille mun suosikkituotteita, joten nyt täältä pesee! 


Mun kaikista lempparein kuivashampoo ikinä on ehdottomasti tämä Maria Nilan* vihreässä purkissa oleva kuivashampoo. Tykkään, että hiuksissa on paljon volyymia ja tämä jaksaa nostaa jopa mun raskaat ja pitkät hiukset. Toimii myös hyvin rasvaisuuden poistoon!


Oon ennenkin hehkuttanut teille rakkauttani Mon Sunin* tuotteita kohtaan ja se hehkutus jatkuu edelleen! Tuo All Time Healer voide on toiminut loistavasti monikäyttöisenä voiteena, jolla oon rasvannut koko kropan ja se on kosteuttanut yllättävän hyvin. Mun dekolteen iho on ollut viime aikoina todella kuiva ja kutiseva ja tämä Dreamy Tones voide on toiminut tähän vaivaan super hyvin ja tässä on aivan taivaallinen tuoksu. Oon käyttänyt tätä voidetta myös muualle kroppaan.


Nyt kun oon viettänyt entistä enemmän aikaa meikittömillä kasvoilla, niin alkaa helposti ärsyttämään kalpean naaman katselu, joten itseruskettavat on ollut mun pelastus. Tätä Vita Liberatan* beauty bluria oon tykännyt sekoittaa kasvovoiteen sekaan tuomaan väriä kasvoille ja kaulalle. Yksistään tää on vähän liian tuju mun kasvoilla ja kuivattaa niitä vähän, joten kasvovoiteeseen sekoittaminen on ollut must.


Mulla oli pitkään kiinnityssuihke loppu enkä vaan saanut aikaiseksi ostaa uutta, mutta kaverini suositteli mulle tätä Nyxin Bare with me:tä ja päätin sitten antaa tälle mahdollisuuden. Tuote toimii samalla myös primerina, joten tällaiselle laiskalle meikkaajalle se on enemmän kuin jees. Tässä on niin ihana tuoksu ja tää pitää meikit kivasti paikoillaan päivän aikana.


Ah - oon ennenkin suositellut tätä, mutta nyt on vaan pakko suositella uudelleen! Nimittäin p a r a s kuivaöljy ikinä on ehdottomasti tämä Yves Rocherin Monoï de Tahiti öljy. Tuoksu on enemmän kuin taivaallinen ja lotraan tällä koko kropan aina ja se tuoksu vaan pysyy ja pysyy! En voisi varmaan elää ilman tätä tuotetta. :D


Sitten vielä meikkivoidesuositus! Oon käyttänyt Lumene meikkivoiteita oikeastaan aina ja nyt oon löytänyt uuden lempparin, nimittäin tämän Natural Glow:n! Nimensä mukaan tää on tosi luonnollinen meikkivoide, joka antaa ihanan hehkun kasvoille. Tätä voi myös kerrostaa, jos haluaa peittävämmän lopputuloksen. 

*tuotteet saatu testiin pr-lahjana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST