sunnuntai 26. huhtikuuta 2020

14 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1 & 2. Oon jo niin pitkään haaveillut teddykarvaisesta bucket hatista ja nyt vihdoin uskalsin ostaa sen! Toi on niin söpö, etten kestä.


3 & 4. Kävelyllä Töölönlahdella ja Töölössä! Nyt on ollut niin upeita ilmoja, että oon käynyt oikeastaan joka päivä jossain päin käppäilemässä. Tekee kyllä niin hyvää poistua välillä täältä neljän seinän sisältä.


5. Tän viikon kukkakimppu! Oon nyt ottanut tavaksi sen, että haen aina n. viikoittain uuden kukkakimpun keittiöön tuomaan piristystä. Ostan oikeastaan aina kukkani lähi S-marketista, koska niissä hintalaatusuhde kohtaa hyvin. :)

6. Super söpö valkoinen neuletakki! En ihan ehkä uskalla julkisilla paikoilla hiihtää ilman alustoppia tuolla alla, mutta kotona menee oikein hyvin. :D


7 & 8. Haukkaamassa happea Lintsin kallioilla. Yksi puhelu hyvän ystävän kanssa helpotti oloa niin paljon ja kaikki tuntui taas kevyemmältä.


9. Oon nyt yrittänyt totutella ottamaan asukuvia myös kotona ja on ollut kyllä virkistävää, kun saa käyttää luovuuttaan! Peilikuvat ja itselaukaisimet ovat tulleet viimeisen kuukauden aikana erittäin tutuiksi.

10. Tokoinranta ♡


11. Pientä hemmotteluhetkeä ja Sinkkuelämään katsomista! Sinkkuelämää jäi tosin vähän taka-alalle, kun soiteltiin ystävien kanssa 3 tunnin videopuhelu ja sen perään vielä toisen ystävän kanssa tunnin puhelu. :D

12. Lauantain naama! Mun hiukset on venähtäneet aikalailla ja ne yltää jo alaselkään saakka, enkä oo päässyt vielä freesaamaan latvoja, joten tämä lettikampaus on ollut viime aikojen vakkarikampaus.


13. Mölkyn peluuta! Oli just niin kivaa kun muistinkin sen olevan. :)

14. Nää ihanat sinertävät kukat on kyllä piristänyt katunäkymää viime aikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST