sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

14 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1. Oon syönyt viinirypäleitä jotenkin ekstrapaljon tän kotona oleilun aikana! Punaiset on mun lemppareita.

2. Kotilook! Tää verkkasetti on Bik Bokista. Tätä väriä ei enää saa, vaan tilalle on nyt tullu vähän uudistetumpi malli eri väreillä.


3 & 4. Innostuin pitkästä aikaa makaronilaatikosta ja äidin ohjeilla oon tehnyt tätä mifu-makaroonilaatikkoa jo useamman kerran! Tätä tulee kerralla niin paljon, että saa kätsysti purkitettua sitä myös tuleville päiville. Sopii mainiosti tällaiselle, joka ei jaksaisi kokata joka päivä, sillä oon tosi laiska kokkaamaan enkä oo siinä mitenkään hyvä. Tää kuitenkin maistui!


5. Päätin osallistua nallehaasteeseen ja laitoin meidän ikkunoille isäni antamat hirvipehmot, jotka oon saanut lapsena häneltä. Pari päivää myöhemmin vastapäisen talon ikkunalle oli myös ilmestynyt nalle!

6. Tätä mun jalkatatskaa ei oo hirveesti blogin puolella näkynyt, sillä oikeastaan kesällä se pääsee vasta kunnolla näkyviin. Tykkään tästä ihan hirveesti!


7. Maailman mukavin huppari Monkista!

8. Kävelyllä Töölössä - meri rauhoittaa aina.


9. Välillä tekee mieli vain laittautua vaikkapa sitten sinne lenkille, kun on kyllästynyt omaan meikittömään naamaan. :D

10. Mun puhelimen kameran rulla on alkanut täyttymään ihanista keväisistä kuvista - vihdoin.


11 & 12. Ja kuinka ihanaa on ollutkaan tää valon määrä kotona! Heti jos on vähän pilvisempi tai sateisempi päivä, niin sen huomaa fiiliksessä samantien. Valoisuus tekee kotona kököttämisestä niin paljon mukavempaa.


13. Ai että kuinka rakastankaan vanhoja taloja!

14. Tokoinrannassa erittäin tuulisena lauantaina. Ulkona olisi varmaan jo todella lämmin, jos tätä hyytävää tuulta ei olisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST