tiistai 17. maaliskuuta 2020

TERKUT SAIRASTUVASTA

Ei, en sairasta koronavirusta - se varmaan monille tuli nyt ensimmäisenä mieleen. Se on hyvä muistaa tämän kaiken hysterian ja panikoinnin keskellä, että on liikkeellä myös muitakin alkukevään tauteja, kuten flunssaa ja influenssaa. Oli tauti mikä tahansa, niin kipeänä ollessa pitää pysyä kotona ja muutenkin tässä tilanteessa mikä nyt on, olisi hyvä pysyä kotona niin paljon kuin vain on mahdollista. 

Mulla alkoi viime viikon keskiviikkona tämä sitkeä tauti ja voin rehellisesti sanoa, että en ole ollut näin kipeä vuosiin. Ja näin pitkään! Oon todella harvoin kipeänä, joten pää on meinannut hajota useampaan otteeseen, mutta nyt ollaan jo onneksi voiton puolella. Koko kroppa on käynyt aika ylikierroksilla ja oon ollut niin turhautunut tähän viikon kotona kökkimiseen, mutta nyt taas osaa sitten arvostaa sitä, että on terve.


En ajatellut tulla puhumaan tästä  koronaviruksesta sen kummemmin, mutta pakko myöntää, että aikamoisen myllytyksen keskellä ollaan ja päässä pyörii kokoajan kysymyksiä joihin ei ole vastauksia. Vielä pari viikkoa sitten en olisi voinut kuvitellakaan tällaista tilannetta Suomessa - ei varmaan mun eliniän aikana oo ikinä ollut tällaista, sen takia se varmasti oudolta tuntuukin. Tilanne elää kokoajan ja taas huomenna voi olla aivan eri tilanne. 

Saatiin tosiaan siirrettyä meidän Rooman reissu lokakuulle, sillä alun perin meidän piti lähteä reissuun nyt perjantaina. Toivotaan, että tilanne tän koronaviruksen suhteen pian rauhoittuu. Kyllä tästä selvitään! Blogin suhteen tulee varmasti olemaan nyt hiljaisempaa, mutta eiköhän kaikki sen nyt ymmärrä.

Ja hei, muistakaa pestä niitä käsiä - ei vaan nyt, vaan ihan ympäri vuoden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST