tiistai 24. maaliskuuta 2020

PIENIÄ MUUTOKSIA KOTIIN

Heippa kaikille! 

Viikko onkin jo vierähtänyt viime postauksesta, mutta täällä taas ollaan! Tämän kaiken myllerryksen keskellä blogi on jäänyt vähän taka-alalle, sillä ulos ei pääse kuvailemaan ihan niin kuin yleensä ja sunnuntain arkikuvapostauksiin ei kerry kuvia enää samanlailla kuin ennen, sillä eipä oikeastaan tule tehtyä päivien aikana yhtään mitään. Yritän kuitenkin saada edes sen yhden postauksen viikossa ulos ja toivottavasti myös arkikuvapostaukset palaa taas pian tänne blogiin. Uskon että ymmärrätte! 


Verhot - Marimekko / Sohva - Ellos / Tyynynpäälliset - H&M ja Jotex / Sohvapöytä - Kodin1 / Maljakko - Jotex / Vati - Iittala / Kynttilänjalka - Hemtex (saatu pr-lahjaksi)

Nyt kun kotona on tultu vietettyä enemmän aikaa kuin yleensä, niin mulle on iskenyt sisustusvimma! Pienillä muutoksilla saa paljon aikaan ja tilasin Jotexilta pari uutta maljakkoa sekä tyynynpäällisiä. Tykästyin Jotexin sivuja selatessani heti noihin epäsymmetrisiin maljakoihin, joten tilasin maljakon kahdessa eri koossa.


Sohvapöydälle päätyi tämä isompi maljakko ja sohvalle hankin myös mustan tyynyn tuomaan kontrastia. Nämä kaksi muutosta teki tästä sohvanurkkauksesta heti paljon mielekkäämmän!


Päiväpeitto - Hobbyhall / Jakkara - Artek / Maljakko - Jotex / Kynttilä - Maria Nila (saatu pr-lahjaksi)

Yöpöydälle (tai pikemminkin jakkaralle) tuli pienempi maljakko ja sohvapöydän musta kynttilä siirtyi myös tänne. Seuraavaksi tiedossa olisi uuden taulun hankinta, mutta voin tulla höpisemään siitä sitten myöhemmin lisää! :)

___

Toivottavasti teillä kaikilla siellä ruudun toisella puolella menee hyvin ja olette pysyneet terveinä. Mä oon myös tervehtynyt kunnolla keuhkoputkentulehduksestani ja huomenna menen töihin pitkästä aikaa (vielä kun töitä on)! Näinä pelottavina ja vaikeina aikoina on tärkeää pitää yhtä. Tästä selvitään kyllä, vaikka kovat jäljet tämä meidän yhteiskuntaan jättääkin. Palataan taas! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST