tiistai 3. maaliskuuta 2020

LAUANTAI


Meillä oli pitkästä aikaa samaan aikaa vapaa viikonloppu, joten päätettiin lauantaina tehdä sen kunniaksi jotain kivaa! Meillä molemmilla on muutenkin ollut aika kiireinen alkukevät, joten yhteinen aika on ollut aika kortilla. Aamulla sää näytti aika karsealta, joten luulin, että kaikki kivat suunnitelmat pitää perua, mutta onneksi päivän mittaan aurinko alkoi pilkistää.


Käytiin ensiksi kaupungissa meidän vakkaripaikassa - Putte's bar & pizzassa - ja syötiin molemmat margheritat. Oli jälleen kerran niin super hyvää! Kaupungista suunnattiin kohti Kalasatamaa ja käytiin käppäilemässä Mustikkamaalla. Siitä olikin jo vierähtänyt aikaa kun olen tuolla käynyt, mutta paikka oli myös näin talvella tosi ihana. 


Mustikkamaalta suunnattiin Rediin, käytiin Weekdayssa sekä ruokakaupassa ja ostettiin aivan järjetön määrä herkkuja, hah :D. Ilta menikin Sohvaperunoita katsellessa ja vain hengaillessa. Oli super kiva lauantai! Ja vaikka kuinka kiireistä olisikin, ei yhteistä aikaa saa missään nimessä unohtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST