tiistai 10. maaliskuuta 2020

KEHUJA KERÄNNYT TAKKI


Päätin kaivaa kevättakit esiin ja vitsit, että oon ottanut sitä, että pääsen käyttämään tätä pitkää tekonahkatakkia! Tää on myös ehdottomasti eniten kehuja kerännyt takki, niin kavereiden kuin tuntemattomien ihmistenkin kesken. Se on aina niin mieletön fiilis, kun vaikkapa joku tuntematon kehuu sun takkia kaupassa ihan yllättäen. Ne kehut muistaa aina!

Puin takin kanssa tosi basicin suklaanruskean poolopaidan sekä Bik Bokin valkoiset Peachy-farkut, jotka on niin mukavat päällä, että oksat pois. En tykkää hirveästi pitää skinny-farkkuja, mutta näiden flarelahkeiden ansiosta nää on enemmän mun tyyliset.

Mutta mitäs mulle kuuluu? En olekaan pitkään aikaan rustaillut ihan perus kuulumisia. Meidän piti alunperin lähteä ensi viikolla Roomaan kuudennen vuosipäivän kunniaksi, mutta kuinkas kävikään; koronavirus yllätti, koko Italia on epidemia-aluetta ja Finnair perui lennot Italiaan. No, saatiin siirrettyä matkan ajankohtaa lokakuun lopulle, joten jos silloin sitten pääsisi matkaan.

Mulla on tää maaliskuu muutenkin ollut aika kiireinen, sillä joka viikonloppu on jotain menoa tiedossa. No en pistä pahakseni - kerrankin näin päin!

Takki - Nelly / Poolopaita - Cubus / Farkut - Bik Bok / Kengät - New Balance / Laukku - Bik Bok

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST