torstai 20. helmikuuta 2020

VINTAGELAUKKUKOKOELMA

Kuten moni mun blogin ja Instan seuraajista tietää, niin r a k a s t a n vintagea ja varsinkin vintagelaukkuja. Oon ollut jo nuoresta tytöstä lähtien ihan heikkona laukkuihin. En tiedä mistä se tulee, mutta mun mielestä kaunis laukku kruunaa asun kuin asun. Oon nyt hyvän tovin keräillyt vintagelaukkuja ja ajattelin tulla näyttämään teille mun tämän hetkisen kokoelman!


Louis Vuitton, Vestiaire Collective 

Mun ensimmäinen Louis Vuitton. Voi huh sitä tunnetta, kun pistin tämän Vestiairessa ostoskoriin ja kun se lopulta saapui kotiovelle. En meinannut uskoa, että omistan vihdoin Louis Vuittonin laukun - yksi haave toteutettu! Tämä Louis Vuitton Saint Cloud on tosi hyvä arkilaukku, mutta menee myös juhlassa. Laukku on aika pieni, joten sinne ei mahdu ihan hirveästi mitään tavaraa mukaan. Rakastan tän hyvin patinoitunutta fiilistä ja monogram-kuosi on vaan yli kaiken mun lemppari.


Mummulta saatu kiiltonahkalaukku

Tällä laukulla on ehkä kaikkein eniten tunnearvoa. Oon saanut tän mummultani ja tää on jo hyvin monta vuotta vanha, mutta näyttää vieläkin ihan täydelliseltä. ''Croco''nahka on aina super tyylikäs ja ajaton ja tän malli menee myös täydellisesti arjessa kuin juhlassakin. Tää on just se Muumimamma-laukku, joka tekee särmää asuihin.


Valkoinen baguette, Uff

Etsin pitkään täydellistä valkoista baguettemallista laukkua ja se löytyi Uffista viidellä eurolla! Tää on yllättävän tilava laukku ja oon saanut ängettyä tänne paljonkin tavaraa kannettavaksi. Super freesi laukku kevääseen ja kesään!


Kiiltonahkainen laukku, Uff

Mä selkeesti pistän silmäni usein kiiltonahkaisiin laukkuihin, sillä suurin osa mun vintagelaukuista on kiiltonahkaa. Joku siinä on! :D Tää löytyi Uffista myöskin viidellä eurolla ja tää on muihin verrattuna ehdottomasti kulunein, mutta käytän tätä silti mielelläni. Vaikka pinta onkin vähän rikki, se ei tee tästä laukusta rumaa! Tässä on myös pienet Fendi-vibat tuon soljen ansiosta.


Louis Vuitton, Vestiaire Collective

Mun tän hetken lempparilaukku, mun toinen Louis Vuitton. Tää on vaan yksinkertaisuudessaan niin täydellinen laukku! Oon ihan hurahtanut näihin vanhoihin Vernis-laukkuihin ja haaveissa olisi ostaa joskus samaa sarjaa oleva laukku ehkä mahdollisesti vaaleansinisenä. Mulla ei oikeastaan yhtään värikästä laukkua ole, joten sille olisi ehkäpä vielä paikkansa! Ostin tän viime kesänä ja siitä lähtien tää on ollut super kovassa käytössä ja tää on myös eniten kehuja kerännyt laukku, sillä tätä ei hirveän monesti tule vastaan kellään.

Mikä laukku on sun lemppari?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST