tiistai 18. helmikuuta 2020

VIIME AIKOINA ILAHDUTTI

Musta on aina ihanaa kirjata ylös viime aikojen kivoimpia juttuja, mitkä on piristänyt arjen keskellä tai muuten vain ilahduttanut päiviäni. Aina ei tarvitse tapahtua mitään maagista ja upeaa, vaan juurikin ne pienet jutut piristää arkea kummasti. Siispä viime aikoina mua on ilahduttanut...


... aurinkoiset ja keväiset päivät. Tällä hetkellä tosin ulkona sataa kaatamalla, mutta kevät on nyt toden totta tekemässä tuloaan. Tosin tuntuu, että talvea ei tässä välissä ollutkaan.

... nauruhepulit kavereiden kanssa. Oon niin iloinen, että oon löytänyt nykyisen työpaikkani kautta vierelleni aivan upeita ihmisiä ja se on ehdottomasti maailman paras tunne, kun huomaa että jonkun toisen kanssa klikkaa aivan täydellisesti. Viisi vuotta sitten kun muutin Helsinkiin, niin ystäviä oli todella vaikeaa saada ja luulinkin, että en varmaan ikinä tule löytämään niitä tosi ystäviä, mutta taisin olla väärässä. Onneksi!

... uusi tatska! Nyt kun taas tähän tatuointivimmaan päästiin, niin neljäs tatska on jo suunnitteilla ja mulla on semmoinen kutina, että saatan ottaa sen myös aika extemporeesti. :D 


... tieto siitä, että äiti sekä pikkusisko tulee käymään Helsingissä tällä viikolla! Mulla on sen verran töitä ja muita kiireitä ennen reissuun lähtöä, joten voi olla että pääsen käymään kotikonnuilla vasta maalis-huhtikuun vaihteessa - on siis kiva päästä moikkaamaan heitä tässä välissä. 

... ensi kuun reissusuunnitelmat. Mulla ja Eetulla tulee maaliskuussa kuusi (6!!!) vuotta yhdessäoloa täyteen, joten lähdetään sen kunniaksi viikonloppuvisiitille Roomaan. En oo ikinä käynyt Roomassa, joten tästä tulee varmaan huippureissu! Ajattelin myös jättää kameran kotiin ja ottaa mukaan vain filmikameran sekä tietenkin puhelimen ja sen kameran. Yleensä näin bloggaajana ulkomaanreissut on vaan miljoonien kuvien räpsimistä ja postausten kirjoittamista, mutta nyt aattelin ottaa iisimmin tuon reissun suhteen ja keskittyä olennaiseen - aion nauttia kyllä täysillä!

... se, kun tammikuussa aika tuntui matelevan niiiin hitaasti, mutta tämä helmikuu on mennyt eteenpäin ennätysnopeaa vauhtia. Oon jo niin valmis kevääseen, joten talvikuukaudet on onneksi jo pian takanapäin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST