tiistai 25. helmikuuta 2020

TÄMÄN VIIKON KALENTERINÄKYMÄ


Maanantai eilen aloitin päivän siivoamalla kodin, jonka jälkeen näin kaveria päivällä ja iltapäivällä treffasin Eetua, napattiin parit kuvat ja mentiin kaupan kautta kotiin. Ihan perus vapaapäivä!

Tiistai tänään ajattelin kipaista Uffin tasarahapäivillä! Toivottavasti löytyisi jotain mukaan, sillä viimeksi en löytänyt yhtikäs mitään. Kirppiskierroksen jälkeen menen todennäköisesti vain kotiin ja otan iisiä loppupäivän sekä kirjoitan torstain blogipostauksen valmiiksi.

Keskiviikko töissä klo 8.30-16.00 ja sen jälkeen ei vielä mitään hajua, että teenkö jotain vai oonko vaan kotona illan! Sen näkee sitten :D


Torstai töissä klo 11-19, joten siinäpä se päivä oikeastaan meneekin. Tuo välivuoro on siitä aika kökkö, kun sitä ennen ei oikein ehdi tehdä mitään ja vuoron loputtua ei oikein enää jaksa tehdä mitään, haha :D.

Perjantai töissä klo 15-21.15. Pitäisi käydä kaupungilla ennen töitä hakemassa parit kosmetiikkaostokset, sillä kaikki meikinpoistoaineet alkaa lähenemään loppuaan - tietty! Ilta meneekin sitten töissä ja töistä suuntaan kotiin.

Lauantai ja sunnuntai vapaa viikonloppu! En oo hirveästi vielä miettinyt mitä aion tehdä, mutta luultavasti nään kavereita, suuntaan Mustikkamaalle lenkille ja vietän aikaa Eetun kanssa. Voisi myös tehdä jotain hyvää ruokaa vapaan viikonlopun kunniaksi!

Tällainen on aikalailla mun perus arkiviikko, ei sen ihmeempiä. Ihanaa viikkoa teille!

Takki - Kirppis / Pooloneule - Kirppis / Farkut - Kirppis / Kengät - Dr. Martens / Laukku - Bik Bok

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST