torstai 13. helmikuuta 2020

RENTO ARKILOOK


Arkiasut on aikalailla mun blogin asukuvien ydin, mutta tykkään itse pukeutua arkena super rentoihin ja mukaviin asukokonaisuuksiin, joten halusin ikuistaa tämän asun! Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun mun blogin asukuvissa nähdään lökärit? :D Näissä kuvissa ei välttämättä oikein tule esiin se, että nuo ovat ihan oikeasti lökärit, mutta sitä ne on. Pirun mukavat päällä, mutta menee myös muuallakin kuin kotona siistin mallin ansiosta. Jaloissa tietenkin luottolenkkarit, käteen lempparilaukku, hiukset sotkunutturalle ja matrix-blehat silmille!

Tuo Nellyn takki on ollut nyt kovassa käytössä, sillä paksumpia toppatakkeja ei ole hirveästi tänä talvena päässyt käyttöön. Ostin juuri talven alussa Monkista super paksun toppatakin, mutta on päässyt käyttämään sitä vaan kerran. No, ehkä se sitten odottelee ensi talvea, jos on talvea tullakseen.

Mulla on vielä tää päivä vapaata, joten pesen pyykkiä ja nappasen muutamat kuvat tänne blogiin - perus päivä tiedossa siis. Mukavaa tulevaa viikonloppua ja aivan ihanaa ystävänpäivää.  Itse vietän sen olemalla töissä iltaan asti, mutta onneksi ystävänpäivää voi juhlia vaikka joka päivä. 


Takki - Nelly / College - Bik Bok / Housut - Bik Bok / Kengät - New Balance / Laukku - Louis Vuitton

2 kommenttia:

INSTAGRAM

PINTEREST