torstai 9. tammikuuta 2020

VIIME AIKOINA OLEN...


... potenut motivaation sekä inspiraation puutetta blogin tekemisessä. Jotenkin kun vuosi vaihtui, yhtäkkiä päässä ei pyörikään mitään ideoita tulevalle vuodelle. Postaan aina kolme kertaa viikossa ja haluaisin ehdottomasti pysyä siinä postaustahdissa, mutta välillä tuntuu, että ei ole kertakaikkiaan mitään kirjoitettavaa. Toivon, että kevättä ja kesää kohden motivaatio taas palaisi.

... kuvannut turhia kuvia kotona ajankuluksi, kuten tämän postauksen kuvat. Ulkona ei oikein pysty kuvailemaan kun hyvällä säkällä kerran viikossa.

... aloittanut lukemaan Kuinka olla piittaamatta paskaakaan kirjaa. Suosittelen ehdottomasti kaikille!


... miettinyt tosissani, mitä haluan tältä vuodelta sekä tulevilta vuosilta. Aion vihdoinkin keskittyä myös omaan hyvinvointiini - self care is the key.

... haaveillut kesästä. Joka ikinen päivä. En oo yhtään talvi-ihminen, enkä oikein osaa nauttia tästä vuodenajasta mitenkään, kun katseet on kokoajan kesässä. Jotenkin näin talvisin tuntuu, että en ole ollenkaan oma itseni. :D

... pyöritellyt päässä aivan liikaa asioita ja tuntenut liikaa tunteita. 


... roikkunut aivan liikaa puhelimella, selaillut aivan päättömiä memejä ja lähetellyt niitä kaikille. Sori kamut.

... himoinnut jäälattea. Mun vatsa ei oikein tahdo kestää kahvia, mutta nyt kyllä tekisi mieli kunnon jäälattea mantelimaidolla.

... haaveillut kolmannesta tatuoinnista. Olisi kivaa päästä ottamaan se ennen kesää, mutta suunnitelmat tälle minitatskalle on vielä vähän vaiheessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST