torstai 2. tammikuuta 2020

JOULUKUUN PARHAAT

Joulukuun paras...


Hetki: Jouluaatto vietettynä läheisten ihmisten seurassa!

Kauneusjuttu: Oon ylikuluttanut kaikenlaisia kasvonaamioita tässä kuussa, mutta ainakaan iho ei tällä hetkellä ole kuiva - jee!

Sarja: Ehdottomasti You-sarjan kakkoskausi! Niin sairaan hyvä, että huhhuh. Suosittelen ehdottomasti.

Asuste: Kuvassa näkyvä pipo on ollut monena päivänä päässä lämmittämässä!

Hankinta: Tilasin pitkän harkinnan jälkeen eräät popot ja en malta oottaa että ne saapuu. Ne tulee varmasti näkymään (monta kertaa) täällä blogin puolella sitten!


Piristys: Visiitti Raumalle! Siitä voit lukea lisää täältä.

Biisi: Oon kuunnellut niin paljon Harry Stylesin ja Camila Cabellon uusia albumeja!

Vaate: Nämä kuvissa näkyvät farkut Cubukselta on ollut jalassa super paljon ja kerrankin löytyi sopivan pituiset farkut, eikä tarvinnut lyhentää niitä yhtään! Se on harvinaista herkkua.

Löytö: Haha, jälleen kerran kuvissa näkyvä juttu, eli tämä takki. Löysin tämän Raumalta kirppikseltä vain 15 eurolla! Tämä rento malli on niin mun mieleen ja alle mahtuu paksumpikin neule.

Onnistuminen: Tärkeän yhteistyöprojektin saattaminen loppuun. Oon niin ylpeä itsestäni, sillä se oli ehdottomasti blogiurani isoin yhteistyö.

Suunnitelma: Lähitulevaisuuteen en oo oikein suunnitellut nyt mitään muuta kuin perusarkea, mutta maaliskuussa koittaa onneksi viikonloppureissu!Takki - Kirppis / Farkut - Cubus / Kengät - Adidas / Laukku - Louis Vuitton / Pipo - Samuji

2 kommenttia:

  1. Siulla on ihanat hiukset! <3 Tosi kiva tää postaus, mukava oli miettiä omallakin kohdalla, että mitä vastaisi mihinkin. :)

    VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST