sunnuntai 29. joulukuuta 2019

PALUU SORVIN ÄÄREEN

Heippa hei! Viikon blogitauko hurahti nopeasti ohi ja täällä taas ollaan. Joulun vietin äidin luona perheen kesken ja perjantaina tulin takaisin Helsinkiin ja jouduin sitten samantien sairasvuoteeseen. Sain jostain jonkun oudon flunssapöpön, mikä ei tunnu lähtevän paranemaan millään. Olo on välillä tosi hyvä ja välillä aivan karmea - niin rasittavaa. 

Onneksi jouluaaton sain sentään viettää terveenä ja päivä kului perinteisesti Joulupukin Kuumalinjaa, Joulupukkia & Noitarumpua sekä muita klassikoita katsellen. Syötiin myös hyvin ja olin varmaan ähkyssä vielä seuraavanakin päivänä. :D


Nyt olisi siis aika palata taas sorvin ääreen ja alkaa työstämään tulevan vuoden postauksia. Kieltämättä nyt on ollut vähän motivaationpuutetta, mutta eiköhän se kevättä kohden vielä palaa. Sairastelut sekä pimeä sää on myös verottanut jonkin verran, mutta eiköhän se ole nyt melkeinpä kaikilla tällaista. 

Toivottavasti teidän jouluviikko sujui mukavasti ja teillä on akut ladattuna uutta vuotta varten! Palaan vielä tiistaina höpöttelemään tästä vuodesta, mutta sen jälkeen laitan katseet tulevaisuuteen ja vuoteen 2020. Ensi viikkoon siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST