tiistai 10. joulukuuta 2019

OL NIINGON GOTONAS


Viikonloppuna pääsin vihdoin käymään Ainon luona Raumalla, sillä aina kun ollaan sovittu mun menemisestä sinne, tulee joku este ja visiitti joudutaan perumaan. Mutta nyt - vihdoin ja viimein - pääsin Raumalle asti ilman mitään kommelluksia, haha :D.


Oon aina käynyt Raumalla vain kesäisin, joten tälleen talviaikaan oli myös siistiä päästä piipahtamaan. Meidän tuuriksi koko päivän satoi vettä, mutta ei annettu sen haitata! Aloitettiin Rauma-päivä kirppiskierroksella ja löysin takin sekä bleiserin, jotka varmasti vilahtaa myöhemmin myös täällä blogin puolella. Voin ehdottomasti suositella tuota Vanhan Rauman kupeessa sijaistevaa Merkitys kirppistä (ensimmäinen kuva), joka on juuri avattu, mutta täynnä vaikka mitä löytöjä!


Kirppiskierroksen jälkeen alkoi masut kurnimaan, joten mentiin syömään pizzat Rivieraan. Hyvää pizzaa oli, eikä tullut nälkä enää ollenkaan tuon päivän aikana - sen verran täyttävää oli. Rivierasta suunnattiin Rauman kellariteatteriin, jossa käytiin katsomassa näytös 144 tuntia, jossa esiintyi ihana kaverini Sofia! Oli tosi kivaa käydä pitkästä aikaa teatterissa, sillä siitä on jo kulunut aikaa. Tuli myös tietenkin omat kultaiset teatteriajat mieleen, heh :D.

Näytöksen jälkeen oli vielä muutama tunti ennen kun mun bussi lähti takaisin Poriin, joten mentiin istuskelemaan Hehkuun sekä toiseen paikalliseen pubiin. Oli super kiva päivä ja saatiin tehtyä niin paljon kaikkea yhden päivän aikana. En olis millään malttanut lähteä kotiin! No mutta hei, enköhän mä vielä Raumalle pääse - toivottavasti mahdollisimman pian.


Mä tulin sunnuntaina takaisin Helsinkiin ja nyt vielä pari viikkoa jouluun, niin saa taas hengähtää hetkeksi perheen kesken. Toivottavasti teidän viikonloppu sujui kivasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST