tiistai 3. joulukuuta 2019

MARRASKUUN PARHAAT

Marraskuun paras...


Hetki: Pakko sanoa, että ensimmäisen terapiaan liittyvän tapaamisen jälkeinen tunne. En osaa sanoin edes oikein kuvailla sitä, kuinka kevyeltä olo tuntui, kun kävelin Tokoinrantaan katsomaan auringonlaskua ja soitin samalla äidille puhelun.

Kauneusjuttu: Lumenen Lähde-sarjaan kuuluva Nordic Hydra tehokosteuttava päivävoide on ainut rasva, mikä tällä hetkellä auttaa mun kuivaan kasvojen ihoon! Atooppinen ihottuma saapuu aina mun kiusaksi näin talvea kohden. Ennen mun ongelma-alue oli kädet ja kyynärtaive, mutta nyt enemmänkin silmäluomet ja poskien iho.

Ruoka: Muistelen edelleen Capperin pizzaa, jota käytiin syömässä marraskuun alussa. Nam!!

Asuste: Oon alkanut käyttämään tosi siroja kultaisia korvakoruja ja ne on kyllä tosi freesit isojen korvakorujen jälkeen, joita käytin tosi paljon kesällä.

Hankinta: Ehdottomasti meidän uusi sohvapöytä sekä Artekin jakkara. Näistä löytyy oma postaus täältä.

Piristys: Työkavereiden kanssa vietetty ilta kaikesta maan ja taivaan väliltä jutellen! Tulipahan taas naurettua poskilihakset kipeiksi. :D


Biisi: Arianan biisit Charlien Enkeleiden soundtrackilta (How I Look On You on niin hyvä!!). The Weekndin uudet kipaleet on ollut myös tosi jees. Oon myös kuunnellut ihan hävyttömän paljon My Chemical Romancea heidän comebackista kuultuani! T. EmoGirlForever97 :D

Vaate: Oon pitänyt Bik Bokin harmaita suoria housuja valehtelematta melkein jokaisena päivänä tämän kuukauden aikana, haha :D.

Löytö: Löysin kirpparilta aivan ihanan musta-valkoruudullisen bleiserin sekä valkoisen vintagelaukun. Nää löydöt näkyi tässä postauksessa!

Onnistuminen: Saatiin vihdoin lyötyä suunnitelmat lukkoon erääseen yhteistyöhön, jota ollaan suunniteltu kesästä asti. Oon tästä niin innoissani! Tässä kuussa siis selviää, mistä on kyse.

Suunnitelma: Ajateltiin viettää itsenäisyyspäivä tyttöjen kanssa perinteisiä pikkujouluja viettäen Satakunnassa. Niin ihanaa nähdä kaikkia ystäviä pitkästä aikaa - tätä on odotettu!


Takki - Kirppis / Poolopaita - Kirppis / Housut - Bik Bok / Kengät - Karhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST