torstai 19. joulukuuta 2019

LEATHER WEATHER

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Punaisen Ristin Kontti

Loppuvuoden juhlat lähestyy ja moni varmasti miettii, että mitä sitä pukisi päälle pikkujouluihin sekä uutena vuotena. Meillä oli viime viikonloppuna työporukan kanssa pikkujoulut ja mulla oli aikalailla samanlainen asu päällä silloin kuin näissä kuvissa! En oo ehkä ihan se perinteinen juhlapukeutuja, sillä en oikein välitä glitter- ja paljettimekoista, vaikka ne muiden päällä näyttääkin upeilta. Rennompi juhlapukeutuminen on ehkä enemmän mun mieleen ja mä yleensä valitsen juhliin ison bleiserin sekä housut tai jonkun kivan hameen. Korkoja harvemmin mun jalassa näkyy, joten Martensit menevät myös juhlassa! Tykkään käyttää vaatteita, joita voi pitää myös arjessa sekä juhlassa, jotta vaatteille tulisi enemmän käyttökertoja. 


Yksi hyvä esimerkki sellaiselle vaatteelle on tämä Kontin kierrätysmyymälästä löydetty nahkatakki, joka maksoi muuten vain 15 euroa! Oon käyttänyt tätä takkia niin paljon nyt alkutalvena, sillä tää on sen verran paksu ja lämmin, että näillä plussakeleillä tarkenee vielä tämä päällä. Pitää siis ottaa kaikki ilo irti vielä tästä takista! Olin etsinyt aika kauan tällaista hieman pidempää nahkatakkia, mutta kerta kaikkiaan en löytänyt mistään kivaa mallia. Hypin ehkä hieman tasajalkaa, kun löysin tämän Kontin myymälästä. 


Multa kysytään tosi usein siitä, että miten ihmeessä mä löydän aina niin kivoja juttuja käytettynä, että miten sen oikein teen. Vastaus on niinkin yksinkertainen, että pitää silmät auki ja antaa mahdollisuuden erilaisille vaatteille - vaate ei ehkä näytä henkarissa kivalta, mutta kun sen pistää päälle, huomaakin sen olevan tosi upea! Mä myös tosi usein inspiroidun esimerkiksi Pinterestissä ja sen pohjalta lähden etsimään käytettynä vaatteita. Tosi monia tän hetken trendejä löytää kirppiksiltä ja kierrätysmyymälöistä vastuullisemmin sekä tietenkin edullisemmin kuin pikamuotikaupoista. Vintage- sekä kirppistavara on myös paljon laadukkaampaa ja kestävämpää. 


Kohtuus toki pitää muistaa, vaikka käytettynä löytää tavaraa halvalla, niin kaikkea ei todellakaan tarvitse omistaa. Jos vaate tuntuu vain ''ihan kivalta'' jätän sen myymälään. Yleensä ne parhaimmat kirppislöydöt löytyy ihan sattumalta ja bongaan ne salamana rekistä ja yleensä silloin tulee myös se fiilis, että tää on just eikä melkein!

Oon ollut tosi iloinen, kun somessa on näkynyt tosi paljon ideoita joululahjoihin, jotka ovat kierrätettyjä ja käytettyjä. Jouluna varmasti monella lähtee ostaminen käsistä, joten on hyvä muistaa myös sen kierrätetyn joululahjan olemassa olo, tai voi harkita vaikkapa vaikuttavaa lahjaa, Konttiin lahjakorttia tai jonkinlaista elämystä. Aiotko sä ostaa käytettyä joululahjaa jollekin?


Mikäli muuten haluat lukea lisää juttua second-handista, kannattaa lukea tämä edellinen Kontti-postaus sekä tsekata myös tämän tunnisteen alla olevat postaukset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST