tiistai 17. joulukuuta 2019

KUINKA USEIN?


Teet suursiivouksen kotona? Riippuu mikä lasketaan suursiivoukseksi! Ainakin kerran viikkoon teen ihan perusteellisen siivouksen. Miellän kuitenkin suursiivouksen koko päivän kestävään siivoamisrumbaan, jossa käydään kaikki kaapit yms. läpi - näitä tapahtuu harvemmin. :D

Käyt ruokakaupassa? Pari kolme kertaa viikkoon. En edelleenkään osaa ostaa kerran viikossa kaupasta kaikkea millä pärjäisi sen viikon käymättä toista kertaa kaupassa...

Kotisi pääsee ihan räjähdyskuntoon? Harvemmin. Siivoan ja imuroin oikeastaan joka päivä, joten koti ei pääse varsinaiseen räjähdyskuntoon. Ainut asia mikä menee sekaisin ihan joka viikko on olkkari ja sohvalle kerääntyvät vaatteet. :D

Syöt noutoruokaa? Harvemmin. Ennen tilasin Foodorasta ja Woltista kokoajan jotain, mutta sitten tajusin, että kyllä se itsetehty kotiruoka on paljon parempaa kuin tilattu sapuska. Oon ehkä myös oppinut kokkaamaan jonkin verran, sillä ennen oon ollut aika peukalo keskellä kämmentä kokkailujen suhteen.

Syöt karkkia? Aivan liian usein. Oon ihan hirveä herkkuperse ja ihan sokerikoukussa. :D Mutta sipsit + dippi on ihan mun ultimaattinen lemppari ja tykkään siitä kombosta kyllä enemmän kuin karkista. Karkista alkaa aina pää särkemään, mutta silti syön niitäkin...


Käyt kampaajalla? Tällä hiuspehkolla kampaajalla käyminen on sijoitus, joten harvoin. Kerran vuodessa on ollut sellainen aika ihanteellinen, joten kohta olisi taas freesauksen aika. Latvat leikkaan useammin!

Tarvitset omaa aikaa? Tarvitsen omaa aikaa itselleni ihan joka päivä. Vaikka rakastankin nähdä kavereita ja viettää aikaa poikaystävän kanssa, yksinolo on mulle äärettömän tärkeää ja saan silloin yleensä paljon aikaiseksi, esim. blogihommia ajatellen.

Harrastat liikuntaa? Hävettää ihan myöntää, että nyt talvisin aivan liian harvoin. Keväällä ja kesällä käyn lenkillä useaan kertaan viikkoon, mutta talvella en oikeastaan tee yhtään mitään. En tykkää käydä salilla ollenkaan, mutta oon pariin kertaan käynyt pelaamassa sulkapalloa ja se on ollut kivaa! Onneks on seisomatyö, niin ei ihan makoiluksi mee, haha :D.

Panostat isommalla rahalla kauneuteen tai hyvinvointiin? En oo IKINÄ käynyt kasvohoidoissa tai missään sellaisissa, joten vastaan tähänkin että harvoin. Hieronnassa pitäisi taas käydä, mutta sielläkin käyn liian harvoin, kun niskat ovat aina kuin perunapeltoa. :D

Ostat uusia vaatteita? Kyllä sitä tulee aika usein kierrettyä kirppiksillä sekä vaatekaupassa työskennellessä on myös hyvä syy ''ostaa työvaatteita'' vaikka niitä ei välttämättä niin tarvitsisikaan. Tähän asiaan pitää todellakin tehdä muutos, sillä nytkin kaapit tursua vaatteita, joille ei ole tarpeeksi käyttöä.

Käyt puntarilla? En oo käynyt puntarilla enää moneen, moneen vuoteen. Se numero mikä siellä puntarissa on, ei määritä mua millään tavalla. Tein siitä joskus niin ison pakkomielteen, että suojelen vain itseäni sillä, että en ikinä enää astu siihen vaa'alle. Pohdit tulevaisuudensuunnitelmiasi opintoihin tai työhön liittyen? En ehkä enää niin usein. Toki sitä miettii, että mitä sitä haluaisi oikeasti tehdä näin aikuisena, mutta aika sen näyttää ja mitään ei voi oikein suunnitella etukäteen.

Tunnet stressiä opinnoista tai töistä? Tällä hetkellä en tunne oikeastaan yhtään stressiä töistä. Kaikki on aikalailla hyvin nyt työrintamalla.

Tunnet tyytyväisyyttä tämänhetkisestä työ- ja opiskelutilanteestasi? Tämä työtilanne mikä mulla nyt on, on oikeastaan aika täydellinen tähän elämäntilanteeseeni. Joskus sitä miettii, että pitäisikö opiskella lisää, mutta ainakaan tällä hetkellä en keksi mitään mitä haluaisin opiskella, joten elämä näyttää sitten mitä on tullakseen. Nyt yritän vain hoitaa itseni kuntoon ja sen jälkeen enemmän pohtia tällaisia asioita.


Näet vanhempiasi? Äitiä yritän päästä moikkaamaan ainakin kerran kuukauteen ja soitellaan päivittäin.

Näet ystäviäsi? Ihan viikoittain, ellei ole jokin super kiireinen viikko töissä juuri sillä hetkellä. 

Sanot läheisillesi, että rakastat heitä? Usein, poikaystävälle sanon sen joka päivä. Mulle toisen rakastaminen on muutakin kuin ne sanat, joten enemmänkin viestitän sen teoilla.

Riitelet pari- tai ystävyyssuhteessa? En oikeastaan koskaan. Eetun kanssa riidellään tosissaan ehkä kerran vuodessa, jos sitäkään.

Vierailet isovanhempiesi luona? Yleensä aina kun olen äidin luona käymässä, käyn myös mummua moikkaamassa!

Olet erimieltä kumppanisi kanssa? Hah, tähän voisi sanoa että usein. Me ollaan aika samanlaisia, mutta toisaalta taas niin erilaisia. Mut eikö se niin ole, että vastakohdat täydentää toisiaan? On välillä ihan virkistävää puhua toisen ihmisen kanssa ja kuunnella hänen kantaansa asioihin, vaikka oliskin aivan eri mieltä kuin sinä itse. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST