sunnuntai 1. joulukuuta 2019

12 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1. Uusi vintagelaukku löytyi Uffista! 

2. Oon innostunut viime aikoina taas käyttämään kajalia ja mustan sijasta oon sutinut luomilleni ruskeaa sävyä. Mun mielestä näyttää ihan kivalta ja kivaa vaihtelua arkimeikkiin.


3. Vapaapäivä kotona! Oon ihan hulluna kaikkiin jouluisiin vaniljan tuoksuisiin tuoksukynttilöihin ja tämä yksilö löytyi Ikeasta. Niin hyvä tuoksu ja se jää tuoksumaan asuntoon pitkäksi ajaksi.

4. Eväiden tekoa! Teen melkeinpä aina töihin tätä nuudeli-kasviswokkia, sillä en oikein keksi muutakaan, mikä maistuisi vielä hyvältä uudelleen lämmitettynä... :D


5 & 6. Vähän rennompaa lookia! Nuo Bik Bokin lökärit menee mun mielestä tosi hyvin myös arkeen, eikä vaan pelkästään kotikäyttöön.


7 & 8. Kirppiskierroksella! Oli muuten tosi kivaa kierrellä noin maanantai aamupäivästä, kun sai ihan rauhassa katsella ilman tungosta.


9. Jokavuotinen joulukalenteriarpa. Yhtenä vuonna tuli 500 euroa, joten nyt peukut pystyyn !

10. Tehtiin Milan kanssa kotitekoista pizzaa ja noh, ihan hyvää siitä tuli vaikka raa'aksi se jäi vähän sisältä, haha :D.


11. Eilisen asua! Nuo Bik Bokin harmaat housut on ollut kyllä jalassa niin monta kertaa, että huh huh - ihan luottopöksyt!

12. Lauantai-illan viettoa ihanien työkavereiden kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST