tiistai 5. marraskuuta 2019

VUOSI MUUTOSTA - MILTÄ MEILLÄ NÄYTTÄÄ NYT?


Vuosi on jo vierähtänyt ja muutettiin tänne meidän uuteen kotiin viime vuoden Halloweenina. Muutto on ollut kyllä paras asia hetkeen mitä mulle on tapahtunut, sillä meidän edellinen asunto oli todella ahdas, ei ollenkaan viihtyisä ja putkiremontti kolkutteli ovella. Meillä kävi älytön tuuri ja saatiin kuin saatiikin tämä vuokrakämppä meille. Katselin kuvia viime syksyltä ja vaikka isompia sisustushankintoja en ole tehnyt, niin silti asunto näyttää nyt aivan erilaiselta kuin vuosi sitten!


Olohuoneessa meillä on tämä konjakinruskea sohva, josta tykkään kyllä ihan hirveästi! Sohvapöydän vaihtoa oon tosin alkanut miettimään, sillä se on alkanut jo hieman kyllästyttämään. Ensi viikolla teen visiitin Ikeaan, joten jos sieltä löytyy joku uusi kiva sohvapöytä, niin tuun esittelemään sen myöhemmin! Sisustus sohvapöydällä myös vaihtelee tosi usein fiiliksen mukaan, mutta nyt oon tykännyt pitää sen yksinkertaisena.

Rahi tuli keväällä sohvan kaveriksi meille, sillä tuo sohva ei ole mikään löhösohva ja jalkoja tossa oli tosi vaikea saada mukavaan asentoon, joten rahi oli tähän tarkoitukseen oikein nappi ostos. 

Unikkoverhot ovat edelleen paras sisustusostos mitä olen ikinä tehnyt ja oli aivan jokaisen pennin arvoiset! Nää myös kerää kyselyitä ihan hirveästi, joten tästä pääset lukemaan postauksen niistä.


Meillä on siitä aika jännä pohja tässä asunnossa, sillä keittiöllä on oma huoneensa, mutta makuuhuone ja olkkari on samaa huonetta. Tästä syystä meille ei mahdu isoa parisänkyä, mutta ollaan pärjätty tolla pienemmällä sängyllä oikein hyvin! Sängyn päälle ostin Parolan Rottingilta tuon näyttävän palmunlehtikoristeen, sillä sängynpäätyä noin pieneen sänkyyn ei tahtonut löytyä. Mulla on ollut pieni viha-rakkaussuhde tuon palmunlehtikoristeen kanssa, sillä välillä tuntuu, että se on aivan liikaa meidän muuten aika skandinaaviseen sisustukseen, mutta toisaalta se myös sopii älyttömän hyvin kaiken kanssa yhteen, vaikka meiltä löytyykin juuri tuota bambumajamaista meininkiä Suomi-designilla sekä perus Ikean tilpehööreillä höystettynä. Sopiva sekoitus vähän kaikkea!

Ton yöpöydän tilalle löydettiin kirppikseltä Artekin jakkara ja tuo vanha yöpöytä menee ''kukkajakkaraksi''. Ollaan jo pitkään mietitty Artekin jakkaraa yöpöydäksi ja kuin sattumalta vastaan tuli todella edullinen hyväkuntoinen jakkara. Jee!


Keittiö on ehdottomasti meidän kodin sydän ja asia, johon rakastuin heti tässä asunnossa. Harvemmin vuokra-asunnoista löytyy näin persoonallista keittiötä ja se herätti mielenkiintoni. Kaappitilaa on meille juuri sopivasti (nuo kaapit ovat todellakin tilaihmeitä!) ja tiskikone on kivasti piilossa kaappien takana. Ainut asia mikä ehkä mua hieman häiritsee, on nuo harmaanhopeat yksityiskohdat ja tasot, sillä meillä ei muutoin ole mitään harmaata tai hopeaa, mutta kaikkea ei voi saada. :D


Keittiöön on hankittu uudet verhot sekä asentelin tuohon seinälle myös söpön sisustusnaulakon. Keittiön pöytä sekä tuolit ovat menossa vaihtoon, mutta ei olla vieläkään saatu tätä aikaiseksi! Unelmana olisi Artekin pöytä sekä tuolit ja ollaan tutkittu Toria ja 2nd hand liikkeitä, mutta sopivia yksilöitä ei ole tullut vastaan. Saa nähdä, mitä tähän keksitään! Tämä on ehkäpä ainut asia, mikä tuottaa mulle harmaita hiuksia meidän sisustuksessa.

________

Mutta tältä siis meillä näyttää nyt vuoden asustelun jälkeen ja ollaan kyllä molemmat viihdytty erittäin hyvin täällä. Muuttaminen oli kyllä niin stressaavaa puuhaa, joten toivon, että voidaan asustella täällä vielä monet vuodet lisää.


3 kommenttia:

  1. Aivan ihana sisustus! Niin kodikasta. :)

    https://www.millagronstrand.fi/

    VastaaPoista
  2. Todella hienon näköiseksi olette saaneet teidän uuden kämpän ja onnittelut samalla uuden kämpän saamisesta! Meilläkin on putkiremontti tässä alkamaisillaan myös, että on käynyt jo jotain putkimiehiä tutkimassa putkistoja kameralla ja kaikkea, niin olemme miettineet, että missä sitä olisi sen kuukauden pari. Meillä siis omistuskämppä, niin ei voi vaan lähteä seuraavaan. Makeet nuo tuollaiset huiskan näköiset kuivakukat, mistähän tuollaisia saisi.

    VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST