tiistai 26. marraskuuta 2019

UUTTA KOTIIN


Lupailin teille jo aikaisemmin, että tuun esittelemään meidän sohvapöydän heti vaan kun se saapuu ja nyt se on täällä! Halusin muuttaa sohvanurkkausta kotoisammaksi ja pieni sohvapöytä sai väistyä isomman puisen sohvapöydän tieltä, jonka tilasin Kodin1:ltä. Pieni sohvapöytä oli tähän verrattuna todellakin vain koriste, sillä tässä on oikeasti paljon tilaa ja voi myös olla koneella helpommin sohvalta käsin.


Sohvapöydälle päätyi meidän Aalto-vati, joka oli ennen keittiössä. Mun mielestä se sopii tähän täydellisesti ja mustat yksityiskohdat mätsää kivasti taulun kehyksien ja sohvan jalkojen kanssa. Sohvapöytä on aika näyttävä, joten halusin sohvan tekstiilien olevan mahdollisimman pliisut. Tästä nurkkauksesta tuli heti jotenkin harmoninen, kotoisa ja lämmin, mistä tykkään. 


Sängyn vierestä sekä päältä löytyy myös jotain uutta ja molemmat ovat itseasiassa kirppislöytöjä! Artekin jakkara sekä seepratyynynpäällinen ovat molemmat Facebook-kirppikseltä. Oon jotenkin tosi tykästynyt nyt mustiin yksityiskohtiin ja tyynynpäällinen sopii täydellisesti tuon jakkaran kanssa. Vaikka tyynynpäällinen ei nyt Artekia olekaan, en anna sen häiritä. :D


Pienet muutokset tekee todellakin paljon ja oon tosi tyytyväinen näihin hankintoihin! Vuosi tosiaan ollaan täällä nyt asusteltu ja nyt alkaa näyttämään omannäköiseltä. Seuraavaksi projektina keittiön pöydän ja tuolien vaihto, joka on ollut työn alla ihan liian kauan. Joulukoristeita en tänäkään vuonna laita, sillä ei kumpikaan tulla viettämään joulua täällä kotona, enkä muutenkaan oo ihan joulukoristeiden fani - jouluvalot on pienissä määrin ihan kivoja! Ainut koriste minkä laitoin on pieni kranssi ulko-ovessa ja se riittänee. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST