tiistai 19. marraskuuta 2019

TIISTAILISTA


Mikä oli viikonlopun paras juttu?
- Perjantainen yhdessäolo, lauantain kiva työpäivä ja sunnuntainen Ikea-reissu sekä pikainen äidin näkeminen!

Arvosana viime viikolle?
- Sanotaanpa vaikka 9. Mulla oli aika paljon töitä, mutta se ei haitannut, kun kuitenkin jäi myös aikaa rentoutumiselle ja kotona hengailuun!

Miltä näytät tänään?
- Mulla alkaa vasta viideltä työt, joten oon vielä tukka pystyssä ja aamutakki päällä, haha :D. Mutta laitan varmaan vaan jotkut rennot vaatteet päälle töihin ja hiukset nutturalle. Mun everyday look!


Päivän suunnitelmat?
- Tän aamupäivän oon vaan tässä kotosalla ja tosiaan viiden aikoihin meen tekemään neljän tunnin mini-iltavuoron töihin.

Mitä odotat tältä viikolta?
- En oikeastaan mitään! Mulla on nyt pari vapaapäivää, joten luultavasti hoidan muutamia rästihommia ja nään ehkä kavereita. Rento viikko kaiken kaikkiaan tulossa! Uusi sohvapöytä pitäisi myös luultavasti saapua tällä viikolla, joten sitä odottelen myös. :D

Mitä aiot syödä tällä viikolla?
- Mun on tehnyt ihan sikana mieli omenakaurapaistosta, joten varmaan väännän sellaisen jo ehkä huomenna. Lisukkeeksi haen Oatlyn vaniljakastiketta - niin hyvää! 


Jotain, mitä haluat tehdä tällä viikolla?
- Haluaisin päästä kuvailemaan, mutta nuo säät on olleet aika haastavat näin marraskuussa. Joko on todella hämärää tai vaihtoehtoisesti sataa kaatamalla koko päivän. Auringonpaiste olisi siis erittäin kuin toivottu, mutta nyt säätiedotusta checkatessa se näyttää erittäin epätodennäköiseltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST