tiistai 12. marraskuuta 2019

KERMANVÄRINEN PUFFERI


Hyrrrr miten ulkona on jo kylmä! Kai se talvi sieltä on todellakin jo tuloillaan. Jotenkin elän vieläkin syksyssä ja meen välillä todella ohuissa vaatteissa tuolla, kunnes tajuan, että se pipo ja kaulahuivi olis ollut hyvä valinta. Mulla oli jo syksyn alussa haaveissa vaalea, kermanvärinen puffertakki, joka olisi vähän lyhyempi malliltaan. Mulla löytyy entuudestaan musta, kiiltonahkainen puffer sekä paukkupakkasille tarkoitettu pitkä ruskea makuupussipuffer. :D Näin Weekdayn Instagramissa kuvan tästä vaaleasta pufferista ja lähdinkin kipaisemaan Redissä.


Puffer on siis miesten puolelta, mutta se ei mun mielestä vaikuta mihinkään! Naisten puolella oli myös puffereita myynnissä, mutta tällaista vaaleaa ei näkynyt naisten puolella, muuta kuin tekonahkaisena ja se ei varsinaisesti nyt toppatakista mennyt. Kokeilin tästä miesten mallista S-kokoa ja se oli oikein hyvä! Oversize-takkien rakastajana tykkään tästä todella muhkeasta mallista. Takissa on vielä helmassa kiristysnarut, joten sen saa halutessaan todella cropatun malliseksi niinkuin näissä kuvissa tai sitten ihan ''normaaliksi''.


Mun viikonloppu meni pitkälti töissä ja sama meininki on jatkunut nyt myös tämän viikon alussa. Toivottavasti teillä on viikko lähtenyt kivasti käyntiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST