torstai 28. marraskuuta 2019

KAAMOSMASENNUSTERVEISIN


Joka vuosi se tulee, mutta ikinä siihen ei osaa varautua, nimittäin pimeys. 22 vuotta on täällä Suomen kamaralla tultu hengailtua ja vietettyä jokaikinen talvi täällä satunnaisia reissuja lukuunottamatta, mutta silti se tulee aina kuin puskista. Katsoin juuri ulos; kello on pian kymmenen aamulla, mutta ulkona näyttää kuin kello olisi jo yli neljä iltapäivällä. Sataa kuin saavista. Kiva. Avasin Forecan ja harvinaiset aurinkosymbolit näkyivät viikonlopun kohdalla - vihdoin! Kyllä tää tästä, eiks vaan? Ja enää alle kuukausi siihen, että päivät alkavat pitenemään.


Oon ollut koko tän syksyn jotenkin todella väsynyt. Oon nukkunut yöt huonosti ja päivät on mennyt aikalailla sumussa. Vapaapäivinä en oo saanut mitään rästihommia tehdyksi, vaan nytkin kolmen päivän vapaiden jälkeen huomaan sen, että en ole tehnyt mitään muuta, kun kököttänyt kotona tekemättä mitään. Jotenkin silloin kun sitä aikaa olisi, ei ole energiaa tehdä mitään muuta kuin olla. Mä joskus vähän kyseenalaistin koko kaamosmasennuksen -sillä eihän täällä etelässä mitään kaamosta edes ole - mutta nyt alan kyllä uskomaan, että se taitaa olla ihan mahdollista.


Kaukokaipuu on ollut myös hyvin läsnä, ei välttämättä ihan minnekään hiekkarannoille (tosin sekin kyllä kelpaisi) vaan enemmänkin tuonne Keski-Eurooppaan. Olisin niin halunnut mennä viettämään uutta vuotta Berliiniin, mutta töiden takia se on ainakin tänä vuonna mahdotonta. Jotenkin vaan toivoo, että nää talvikuukaudet menisi äkkiä ohi, sillä maaliskuussa olisi ainakin yksi reissu tiedossa, jos sitä ennen ei tule tilaisuutta lähteä minnekään. En oo sitten ollenkaan talvi-ihminen, joten talvi on oikeastaan aina pienestä pitäen kauhistuttanut, sillä se tuntuu vaan kestävän ja kestävän. Ainut hyvä puoli mitä keksin talvesta on se, että voi hukuttautua isoihin takkeihin ja pipoihin... :D

Inspiraatio on ollut blogin suhteen myös vähän hukassa, sillä on tosi vaikea tuottaa mitään materiaalia, kun ulkona vaan sataa ja on pimeää. Nämä postauksen kuvat on otettu illalla meidän pesutuvan käytävillä, joten kyllä hätä keinot keksii. :D Tauko blogista käy kokoajan mielessä, mutta enköhän mä pyhitä itselleni pienen tauon sitten joulun tienoilla. Tuohon inspiraation puuttumiseen vielä sen verran: jos teillä on jotain postausideoita mitä haluaisitte täällä nähdä, niin voitte kertoa niitä joko blogin kommenttiboksissa tai vaikkapa Instan Diressä. 

Oon ite vähän hukassa näiden aiheiden kanssa, sillä kohta blogit pursuaa jouluaiheisia postauksia ja ei jotenkin tunnu yhtään omalta postailla vaikka joululahjavinkkejä, sillä inhoan ylikaiken joulun kulutusjuhlaa ja sitä, kun väkisin nyt pitää ostaa niitä lahjoja kymmenittäin, koska nyt on joulu. Blaah. Joulun merkitys on toki muuttunut nyt myös viimeisen muutaman vuoden aikana ja taitaa mun jouluhulluus olla kuollut ja kuopattu. Throwback siis aikaan, kun postailin tänne mun itse tekemän Spotifyn joulubiisilistan ja hehkutin joulufiilistäni viimeiseen asti. :D


Aikamoista ajatustulvaa taas kerrakseen, mutta tulipahan sanottua. Eiköhän mieli ja ajatukset ala tässä sitten kirkastumaan, kun päivätkin alkaa taas pitenemään! Mä alan nyt tekemään eväitä ja loppupäiväksi suuntaan töihin. Ja hei tsempit kaikille kaupan alalla oleville huomiseen ja Black Fridayhin - we can do it!

Bleiseri - Kirppis / Poolopaita - Kirppis / Farkut - Bik Bok / Kengät - Dr. Martens / Laukku - Kirppis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST