sunnuntai 10. marraskuuta 2019

12 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1 & 2. Pipot ja villakangastakit on taas kaivettu esiin. En oo ihan valmis vielä tähän koittavaan talveen, mutta oon joka vuosi silti siitä selvinnyt, haha :D


3 & 4. Sain Maria Nilalta tämän ihanan paketin maailman vegaanipäivän kunniaksi ja nää tuotteet tässä boksissa on ihan mun lemppareita! Tuo shampoo + hoitoainekombo on näin talvisin super hyvä, sillä se kosteuttaa myös päänahkaa. Paketin kuivashampoo on myös mun lempparein kuivashampoo kaikista mitä oon testannut! Tää tuo upeasti volyymia munkin paksuihin ja pitkiin hiuksiin. Koodilla RHINO saatte vielä tämän päivän ajan -25% kaikista tuotteista Maria Nilan verkkokaupassa.


5. Samujin pipo on myös kaivettu taas esiin! Pitäisi hankkia tää myös muissa väreissä, sillä tää on kyllä ihan lempparipipo.

6. Ensimmäisen terapiaan liittyvän tapaamisen jälkeen Tokoinrannassa. Seisoin tuossa hetken auringonlaskua katsellen ja totesin, että eiköhän mustakin vielä ehjä saada. 


7 & 8. Torstaina käväisin Marsaanan ja eri kauneusbrändien järjestämillä pikkujouluilla ja oli niin ihanaa nähdä kaikkia tuttuja! Oli muuten mun eka kerta tuolla Yes Yes Yes ravintolassa.


9 & 10. Tapahtumassa sai paketoida itse paketin, kirjoittaa korttiin terveiset ja paketit lähettiin ensi- ja turvakoteihin. Mun mielestä aivan ihana idea! Valitsin pakettiin Skin Treatilta ihonhoitosetin. Toivottavasti mun pakettini piristää jonkun ihanan joulua! 


11 & 12. Perjantaina ennen töitä käväisin myös Mujin avajaisissa! Tuolla oli vaikka mitä ihanaa kodin tavaraa, vaatteita sekä muuta tilpehööriä. Oli porukkaa sen verran tuolla avajaispäivänä, että ajattelin tulla käymään paremmalla ajalla myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST