sunnuntai 3. marraskuuta 2019

10 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1. Töissä! Toi valkoinen paita keräsi muuten ihan hirveän määrän kehuja kun laitoin tämän saman kuvan Insta Storyyn - paita on Bik Bokista!

2. Viimeisiä ruskapuita viedään. Ulkona on nyt jo niin harmaata ja pimeää, että ahdistaa koko tuleva talvi...


3 & 4. Onneksi aurinko kuitenkin näyttäytyi muutamana päivänä tällä viikolla! Piristää kyllä ihan hurjasti mieltä.


5. Glögikausi korkattu! En oo ehkä enää ihan samanlainen hullu jouluintoilija kuin oon ollu ennen, mutta glögi se maistuu ja aina :D.

6. Ootteko katsonut näitä Shane Dawsonin ja Jeffree Starin videoita? Super mielenkiintoisia! Heidän yhteistyömallistonsa luomiväripaletti myytiin loppuun alta aikayksikön, huhhuh mitä menoa.


7 & 8. Oon ollut hieman hukassa inspiraation kanssa ja oma ulkomuoto ei oo miellyttänyt sitten yhtään viime aikoina, mutta tää kermanvaalea puffer on toiminut asujen pelastajana (ja niskanuttura huonojen hiuspäivien pelastajana), kun ei ole jaksanut miettiä sitten yhtään mitä pukee päällensä. Oiskohan syynä vaan tää epäinspiroiva marraskuu :D. Mutta joo, tuun kirjoittelemaan teille lisää tästä pufferista myöhemmin!


9 & 10. Juhlittiin poikaystävän synttäreitä eilen ja käytiin syömässä Capperissa napolilaista pizzaa ja ai jumpe, kun oli meinaan hyvää. Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST