tiistai 1. lokakuuta 2019

SYYSKUUN PARHAAT

Syyskuun paras...Hetki: Ehdottomasti se, kun Italiassa vuorien takaa paljastui upea Comojärvi. Suu loksahti jonnekkin polviin varmaan - oli se niin upea näky, kun viimeksi nähnyt samanlaisia maisemia yli vuosi sitten.

Kauneusjuttu: Kävin yhteistyön merkeissä Brow Bar Helsingillä ottamassa brow liftin eli kulmien laminoinnin! Ennen mulla meni kulmakarvojen laittamiseen aika kauankin aikaa, mutta tää on nopeuttanut perusmeikin tekoa ihan huimasti.

Ruoka: Napolilainen margherita pizza. Nam...Asuste: Kaikenlaiset hiuspannat. En oo jotenkin jaksanut yhtään laittaa hiuksia, joten oon viime päivinä vaan heittänyt hiuspannan hiuksiin ja siinä se.

Hankinta: Marimekolta ihana Onnekas Unikko-neule. Tein siitä ihan oman postauksenkin!

Piristys: Italian reissu kokonaisuudessaan, ihanat työkaverit sekä tyttöjen kanssa vietetty päivä avokadopastan sekä kirppiskierroksen merkeissä!


Biisi: Koko Post Malonen uusi levy, Arianan, Mileyn ja Lanan Don't call me angel sekä Camila Cabellon Liar. Onpas tää syyskuu ollut hyvä musakuukausi!

Vaate: Kuvissa näkyvä Nellyn pitkä ''tekonahkainen'' takki! Ihana kaupan myyjäkin kehui tätä takkia :D. Onhan tää erilainen ja huomiota herättävä Matrix-takki, mutta just sen takia mun lemppari!

Juoma: Ihan perus sitruunakivennäisvesi - aina hyvää!Löytö: Löysin Uffin tasarahapäiviltä viisi aivan ihanaa bleiseriä/puseroa. Nää tulee ehdottomasti näkymään myös täällä blogin puolella jossain vaiheessa!

Sarja: Big Brother... oon koukussa. Nimimerkillä 24/7 pyörii nytkin.

Suunnitelma: Ainon synttäreitä vietetään lokakuussa ja oon niin innoissani, että pääsee näkemään kunnolla kaikkia kavereita!


Takki - Nelly / Pooloneule - Bik Bok / Farkut - Monki / Kengät - Puma / Laukku - Louis Vuitton

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST