tiistai 29. lokakuuta 2019

SYKSYN SUOSIKKEJA

Rakastan yli kaiken kaikkia olovaatteita sekä mukavia aamutakkeja, joten tää H&M Homen aamutakki on varmaan mun käytetyin vaate tällä hetkellä, haha! Tää on tosi rento ja mukava päällä. Meidän sängyn päiväpeitto on melkein tismalleen samanlaista vohvelikangasta, joten tää sopii myös sisustuksenkin kanssa :D.

Tällaisena olovaatefanina rakastan myös kaikenlaisia tossuja. Nää Bik Bokin valkoiset tossut on niin mukava jalassa, että huhhuh! Pehmeä pohja tekee kävelemisestä super mukavaa ja karva lämmittää kivasti, eikä yhtään hiosta. Ja ulkonäkö on myös niin söpö!

Syksyisin mun iho alkaa taas kuivumaan ja kasvojen ihon lisäksi pitää rasvailla kunnolla myös muu vartalo. Mon Sunin tuotteet on ihan mun lemppareita ja heidän rasvat ovat niin hyviä! Nää tuoksuu niin hyviltä ja kosteuttaa pitkäkestoisesti olematta kuitenkaan tahmeita. Levitän tuota Easy Daybreakia yleensä suihkun jälkeen koko kroppaan ja Dreamy Tones dekolteevoidetta aina silloin tällöin, kun kaipaan pientä hohtoa ja rasvausta johonkin tiettyyn kohtaan, esimerkiksi juuri dekolteelle, kämmenille tai kaulaan.

Tuotteet saatu testiin pr-toimistolta.

Mun pinnivillitys on jo kestänyt pitkään, eikä loppua näy! Tällä hetkellä mulla on eniten käytössä nää pinnit. Tiikerikuvioiset ja Thank u, next -pinnit ovat H&M:ltä, iso helmipinni Glitteristä, Girl-pinni Bik Bokista ja kapeammat helmipinnit Nellyltä. Nää kruunaa kampauksen kuin kampauksen ja sopii niin arkeen kuin juhlaan. Pinnien lisäksi oon käyttänyt myös tosi ahkerasti hiuspantoja!

Mun itseruskettavien käyttäminen ei jäänyt pelkästään kesään, vaan kaipaan mun vaalealle iholle pientä päivetystä myös talvea kohden. Mun luotto St. Tropezin moussemainen itseruskettava loppui, joten päätin ottaa kokeiluun tämän kehutun Vita Liberatan Invisi itseruskettavan. Tämän ei pitäisi tahria ollenkaan lakanoita, mutta pientä tahraa tästä kuitenkin loppujen lopuksi lähti! Levittämisen kanssa pitää olla myös tarkkana, sillä tässä ei ole karttaväriä. Kestävyys ja väri on kuitenkin todella hyvä ja oon tykännyt käyttää tätä! Kasvoille oon käyttänyt tuota Vita Liberatan Beauty Bluria. Oon tykännyt sekoittaa sitä meikkivoiteeseen ja tää tarvii myös todella kosteutetun pohjan, sillä muuten tää tarraa tosi helposti pintakuiviin kohtiin.

Tuotteet saatu testiin pr-toimistolta.

Kerroinkin jo yhdessä arkikuvapostauksessa tuosta öljysuihkeesta, mutta pakko tulla hehkuttamaan vielä kerran! Kyseessä on siis suihkutettava hiusöljy, joka ei tee hiuksista yhtään likaisen tai rasvaisen näköisiä, vaan jättää todella pehmeän ja kiiltävän lopputuloksen. Tän tuoksu on myös taivaallinen! Toinen tuote samasta Schwarzkopfin OhMyNude -sarjasta on tämä smoothing cream, jota oon käyttänyt ponnareiden tekemiseen. Tää laittaa vauvahiukset kuriin ja tekee ponnarikampauksesta tosi kestävän ja kiiltävän!

Tuotteet saatu testiin pr-toimistolta.

______

Mitkä ovat tuotteet tai jutut ovat olleet sun syksyn suosikkeja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST