torstai 3. lokakuuta 2019

PIZZAPERJANTAI

Meillä oli viime perjantaina treffi-ilta ja käytiin testaamassa Konepajalla sijaitseva italialainen Alice Italian ravintola. Mulla ei ollut hajuakaan tällaisesta mestasta etukäteen, mutta pikaisella googlauksella päätin, että tänne on päästävä!


Laitoin päälle ihan vaan rennon asun ja tän aivan ihanan H&M ruututakin, joka on näkynyt tosi monella nyt viime aikoina, enkä yhtään ihmettele. Tää on just loistava takki syksyyn ja rakastan tän rentoa mallia ja tietty väriä, mikä sopii kyllä kaiken kanssa! Oon saanut noi maiharit muuten Marsaana pr-toimistolta lahjaksi ja ne on itseasiassa Ecco merkin popot. Aattelin, että ensiaskeleet noilla hiertäisi ihan hirveesti niin kuin maihareilla on vähän tapana aina alkuun mutta ei - nää oli heti ihan täydelliset jalassa! Kivaa vaihtelua ainaisille mustille Martenseille.


Alice Italian, Konepajankuja 1, 00510 Helsinki

Meillä molemmilla oli jo ihan hirveä nälkä, joten napattiin vaan nopeasti parit kuvat ja suunnattiin syömään. Mä syön aina margheritapizzan ja tuolla valitsin margheritan buffalomozzarellalla ja basilikalla. Perjantaisin klo 16-18 saa kaikki pizzat kympillä ja kaksi juomaa yhden hinnalla. Aika hyvä tarjous mun mielestä!


Otin juomaksi tietty pepe makea, mutta huomasin, että tarjolla oli myös alkoholitonta valkoviiniä. Sitä siis seuraavalla kerralla! Pizza oli aivan taivaallisen hyvää ja rakastan, kun pizzassa on kunnon paksut reunat. Mulla oli mozzarellaa pizzassa niin paljon, että itse tomaattikastike ei hirveästi maistunut sieltä alta. Voin todellakin suositella tätä mestaa ja oli kyllä aivan saman makuista kuin ihan siellä Italiassa syödyt margheritat. Nam, nam, nam!


Pizzojen jälkeen käytiin kaupassa hakemassa vielä viikonloput ruokaostokset ja loppuilta menikin Vain elämäätä ja Big Brotheria katsellessa. Mä rakastan viettää perjantaisin rauhallisia koti-iltoja kun oon muuten aikalailla yleensä viikonloput töissä. Tykkäätkö sä olla mieluummin ulkona perjantaisin vai ootko tällainen samanlainen kotihiiri kuin mä? :D

ps. En malta odottaa, kun lauantaina koittaa vihdoin kauan odotettu Ariana Granden keikka! Ootteko tulossa keikalle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST