torstai 17. lokakuuta 2019

MISTÄ RENNOT SYYSILLAT ON TEHTY + ARVONTA!

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn ja Indieplacen kanssa

Syksy on mulle aika kiireistä aikaa ja oma aika sekä rentoutuminen saattaa jäädä vähän taka-alalle. Näin ei missään nimessä saisi käydä, sillä juurikin se oma aika antaa energiaa siihen, että jaksaa painaa pitkiä päiviä töissä ja juosta paikasta toiseen. Rentoudun parhaiten kotona, ihan omissa oloissani jotain kivaa tehden, jossa saa heittää aivot narikkaan. Mikäs sen parempaa siihen olisikaan kuin sarjojen ja leffojen katselu? Aina on hyvä syy katsoa #vieläyksi jakso!


Kesäisin mä harvoin jaksan avata konetta ja katsella sarjoja kotona, mutta nyt syksyllä se on mun mielestä enemmän kuin jees, sillä ulkona ei hirveästi tule enää hengailtua, kun säät nyt on mitä on. Pimeyteen ja pitkään talvikauteen auttaa ehdottomasti piristävät koti-illat hyvien sarjojen ja leffojen parissa, joko yksin, kavereiden kanssa tai oman murun kainalossa. Hyvät herkut, vähän pepemakea, kynttilät palamaan ja läppäri auki - niistä on mun rennot syysillat tehty!


Mä tykkään kaikkein eniten dokkareista, komedioista, draamasarjoista sekä tietty ihanista klassikkopiirretyistä. Mä harvemmin löydän uusia sarja/leffasuosikkeja, sillä mä rakastan katsoa niitä klassikoita aina vain uudelleen ja uudelleen! Viaplayn tarjontaan tutustuessani löysin kuitenkin monta uutta mielenkiintoista sarjaa ja dokkaria, joita oon katsellut viime aikoina iltojen hämärtyessä.

Viaplayhin on syksyn aikana tullut runsaasti uutta katsottavaa, mm. Viaplaylla yksinoikeudella esitettävä Eva, joka kertoo Eva Wahlströmin elämästä ja urasta (tää on ihan huippu!), The Blacklistin viides kausi, Criminal Minds, The Walking Deadin yhdeksäs kausi sekä uutuussarja Rakasta mua, joka on romanttinen draamakomedia, jossa kolme erilaista pariskuntaa kipuilee omissa ihmissuhteissaan. 


Viaplaylta löytyy myös nämä mun suosikkisarjat:

● Täydelliset naiset

● Greyn Anatomia

● Pako

● Glee

● The Late Late Show with James Corden


Parhaimmat leffat:

● Mamma Mia!

● Paholainen pukeutuu Pradaan

● U-July 22 

● Forrest Gump (vuokrattavissa)

● Fast & Furious -leffat (vuokrattavissa)


Pysäyttävimmät dokumentit:

● Apocalypse: The Second World War

● Inside 9/11

● War Heroes Of The Skies

● Drugs Inc.

● Eva 


Ihanimmat piirretyt:

● Paavo Pesusieni

● Family Guy

● Madagascar

● Leijonakuningas

● Toy StoryARVONTA

Tähän loppuun vielä pieni ylläri, nimittäin pääsen arpomaan jollekin teistä 2kk Leffat + Sarjat paketin Viaplayssa! Mikä on sun syy katsoa #vieläyksi jakso jotain koukuttavaa sarjaa? Onko se pimenevät illat ja koleat säät niin kuin mulla, vai kotiaskareiden tekeminen (tai niiden välttäminen) vai ihan vain työpäivän jälkeinen rentoutuminen? Kerro kommenteissa sun syy katsoa vielä se yksi tai pari jaksoa lisää ja olet mukana arvonnassa! Arvonta päättyy torstaina 24.10. Laitathan kommenttiin myös sähköpostisi! Arvonnan säännöt ovat täällä.

Mikäli arpaonni ei suosi, niin Viaplayn kattava Leffat + Sarjat paketti maksaa vain 9,90 euroa kuussa. Viaplayn tarjontaan pääset tutustumaan täällä!

10 kommenttia:

 1. Mä katson sarjoja/leffoja/dokumentteja aina työpäivän jälkeen ja sit tietty viikonloppuisin jos aikaa. Syy on puhtaasti rentoutuminen/uuden oppiminen. <3

  roosakoivula1@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Koukutun aivan liian helposti sarjoihin, tekosyitä katsomiselle löytyy aina :D
  ruskarouva85@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Pidän hirveitä sarjamaratoneja huomaamatta, saatan katsoa sarjoja ja varsinkin The Blacklist:ä monta jaksoa putkeen. Ei haittaa olenko suihkussa tai tekemässä kotihommia, kun jaksojen katsominen onnistuu kätevästi siinä samalla ja tällä tavoin annan itselleni luvan katsoa vielä yhden♥️

  kiajanette@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Nykyään on niin helppo katsoa mielenkiintoisia ohjelmia. Ruokaillessa tulee katsottua sarjoja tai dokumenttejä. Eipä tule ahmittua ruokaa :D
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Raskas työ vaatii paljon huvia :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Flunssaisena on hyvä syy katsoa sarjoja
  helmityttonen@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Enosaa enää nukkua, ellen nukuta itseäni sarjaa katsomalla :) minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Sairaana ollessa on hyvä tekosyy katsoa sarjoja :)
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Syksyinen sää ulkona ja vapaa ilta :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 10. Raskaan työpäivän jälkeen on mukava hengähtää
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST