torstai 31. lokakuuta 2019

LOKAKUUN PARHAAT

Lokakuun paras...Hetki: Ehdottomasti Ariana Granden keikka Hartsulla. En oo varmaan ikinä tuntenut niin paljon onnea ja vaikka mitä muita tunteita sekaisin. Se oli niin maagista ja todellakin unelmien täyttymys. Voisinpa elää tän päivän vaan uudestaan ja uudestaan.

Kauneusjuttu: Meikkivoide alkoi vetelemään viimeisiään, joten päätin ostaa Lumenelta jonkun uuden testiin ja valitsin heiltä Natural Glow -meikkivoiteen ja tää on heittämällä paras meikkivoide ikinä! Beautyblenderin meikkivoide tulee hyvänä kakkosena, mutta en ehkä tarvitse just nyt niin peittävää lopputulosta, joten tää Natural Glow on mulle just passeli. Ihana kevyt ja kuulas lopputulos!

Ruoka: Tofuwokki! Oon tehnyt sitä useampana päivänä evääksi, koska en oo vaan keksinyt muuta. :D Pitäis pikkuhiljaa keksiä myös muita eväitä, koska pian alkaa kyllästyttämään...

Asuste: Kaikenlaiset pinnit, mitä näkyi mm. tässä postauksessa!

Hankinta: Nukkaimuri Tokmannista! Se on kyllä nyt kovassa käytössä, kun neuleet ja villakangastakit pitää taas huoltaa talvikuntoon. Ostin myös kermanvaalean puffertakin Weekdaysta ja se oli ihan nappiostos.

Piristys: Viikonloppu Yyterissä piristi kyllä mieltä huomasti rankkojen viikkojen jälkeen.


Biisi: Selena Gomezin Lose you to love me, Lizzon ja Ariana Granden Good as Hell, Lukas Grahamin Lie, Camila Cabellon Easy sekä Harry Stylesin Lights up.

Vaate: Kuvissa näkyvät leveät tekonahkahousut on ollut kyllä kovassa käytössä. Nahkahousu season is on!

Löytö: Hah - myös näissä kuvissa näkyvä ihana laukku kirppikseltä!

Sarja: Katsoin juuri Youtubesta Shane Dawsonin Jeffree Starista ja heidän huomenna ilmestyvästään kollabosta kertovat jo julkaistut videot ja ne jaksot oli kyllä super mielenkiintoisia - suosittelen ehdottomasti, mikäli kiinnostaa!

Suunnitelma: Ollaan suunniteltu ensi viikonloppuna koittavia poikaystävän synttäreitä ja ollaan nyt tehty pöytävaraus ravintolaan, jossa kumpikaan meistä ei ole ennen käynyt ja sunnuntaina mennään vielä Skeptan keikalle! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST