tiistai 15. lokakuuta 2019

IHANA RUSKA


Musta tuntuu, että kesä ja syksy vilahtavat ohi ihan hetkessä, kun taas sitten talvi ja kevät tuntuu kestävän ikuisuuden.  Onneksi tätä ruskaa on vielä jäljellä ehkäpä muutaman viikon, ennen kuin on taas puut paljaana. Vuoden kauneimmat ajat vaan menee ohi silmän räpäyksessä ja välillä sitä ahdistuu, että ehdinkö nyt nauttimaan näistä kunnolla, ennen kuin piinaava talvi saapuu. :D En voi sietää yhtään talvea, sillä pimeys ja paukkupakkaset ei oo yhtään mun mieleen ja kun talvi kestää niin pirun kauan. Ei oo meikäläisen mieleen tämä, mutta nyt ei ainakaan ole mahdollisuutta lähteä talvea karkuun muualle. :D 

Mä tulin eilen takaisin Helsinkiin ja lähden taas perjantaina uudelleen Poriin päin, mutta tällä kertaa tulenkin viettämään viikonlopun Yyterin kylpylähotellissa! Ei voisi parempaa ajankohtaa pienelle staycationille tulla, sillä nää viime viikot on ollu tosi hektisiä ja ajoittain myös aika haastavia, joten tää tekee todellakin terää. 

Oon huomisen sekä torstain töissä, joten tänään yritän nauttia tästä vapaapäivästä täysillä ja mennä ulos nappaamaan pari kuvaa ja viettää iltaa hyvässä seurassa kotona. 

Ihanaa viikon alkua teille ja palataan taas. 

Takki - H&M / Neule - H&M / Housut - Bik Bok / Kengät - Ecco (saatu pr-lahjaksi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST