sunnuntai 20. lokakuuta 2019

12 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1 & 2. Tästä asusta on tulossa myöhemmin ensi viikolla lisää kuvia, mutta en malttanut olla kertomatta teille tästä mun uudesta vintagelaukusta, jonka löysin Uffista viidellä eurolla! Rakastan tän baguette-mallia sekä kiiltonahkaista pintaa. 


3. Huonon hiuspäivän pelastaja! Tää Schwarzkopfin uutuus #OhMyNude -sarjan öljysuihke on ehkä paras hiustuote ikinä. Tää taltuttaa pörrön ja kuivan tukan ja tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät kuitenkaan jättämättä hiuksiin rasvaista tai likaista tunnetta, niin kuin jollain hiusöljyillä on tapana. Plussaa myös taivaallisesta tuoksusta! (Tuote on saatu pr-lahjaksi)

4. Uusi ripsari tekee todellakin ihmeitä! Mun vanha ripsari alkoi vetelmään viimeisiään ja meikki ei tuntunut ikinä onnistuvan, kun ripset jäi vähän tönköiksi. Uuden Lumenen vedenkestävän ripsarin ostoon siis ja näytän taas itseltäni! :D


5 & 6. Perjantai alkoi aamujoogan merkeissä Marsaanan ja Sugarbearhairin kanssa ja oli ihan super aloitus tälle viikonlopulle! Sugarbearhair on nyt lanseerannut tuttujen hiusvitamiinien lisäksi myös multivitaamin, joka on nimenomaan suunniteltu naisia varten. Muistattehan muutenkin syödä vitskuja? Mä popsin joka aamu kahdet eri multivitamiinit, D- ja C-vitamiinin sekä maitohappobakteerin. Sinkkiä löytyy myös flunssan varalta!


7 & 8. Perjantaina pr-tapahtuman jälkeen lähdin bussiin ja kohti Poria, sillä tultiin äidin kanssa viettämään viikonloppua Yyterin virkistyshotelliin. Tuun kirjoittelemaan ihan oman postauksen tästä viikonlopusta, joka tulee ulos tiistaina! Saatiin tuolta pr-tapahtumasta aivan ihana Sugarbearhairin paketti, jossa tuli mukana mm. tämä ihana nallepussukka sekä maailman söpöin panta, jota voi käyttää kun pesee meikkejä pois. Niin cute!


9 & 10. Ai että mä rakastan tätä ruskaa. Kunpa tää vaan kestäis ja kestäis eikä ikinä menisi pois! Kaikkialla on vaan niin kaunista ja Suomi pistää syksyisin todellakin parastaan. 


11. Aamu-uinti ja porekylpy! Oli tosi freesi aloitus päivälle, kun kävi uimassa sekä saunassa.

12. Yyteri - mun lempparipaikka Suomessa. Täällä pitäis jokaisen käydä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST