sunnuntai 27. lokakuuta 2019

10 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1 & 2. Nappailin aikani kuluksi hieman kuvia meidän kodista! Pitäisi muutenkin tehdä varmaan joku päivityspostaus tänne bloginkin puolelle, sillä kaikenlaista uutta on hankittu ja sisustussälää muutettu.


3. Alkuviikko menikin sairastaessa ja en edes muista, milloin olisin viimeksi ollut kipeä.

4. Kolme päivää nutturalla olleet hiukset, kotivaatteet ja lämmittävät karvatossut - mun outfit of the week. :D


5 & 6. Ihana Halo Top otti minuun yhteyttä ja halusi lähettää mulle heidän uutuusjätskejä maistettavaksi ja tää on kyllä varmaan paras pr-lähetys IKINÄ mitä oon saanut. :D Nyt löytyy pakkasen täydeltä jätskiä, ei meinaan lopu hetkeen. Kiitos paljon Halo Top!


7 & 8. Alkuviikon sairastelun jälkeen tuntui tosi hyvältä meikata ja pukea kivat vaatteet päälle. Olo tuntui kuitenkin vieläkin aika voimattomalta, joten napattiinkin sitten vain kuvat ja mentiin kaupan kautta kotiin. Puistakin oli jo ihanat ruskaiset lehdet alkaneet putoilemaan ja paljaat oksat on taas pian tuttu näky katukuvassa. 


9 & 10. Pikkusisko oli käymässä Helsingissä viikonloppuna, joten käytiin tsekkaamassa kauppakeskus Tripla. Oli ihan jäätävä tungos, toki valittiin kiertelyyn vähän huono päivä - nimittäin lauantai-iltapäivä. :D No joka tapauksessa, mun mielestä tähän kaupunkiin ei tarvitsisi enää yhtään uutta kauppakeskusta ja samat puljut täältä löytyi kuin keskustastakin sekä Redistä, plus pari uutta vaatekauppaa. Enpä usko että tuolla tulen käymään juurikaan, vaikka sporamatkan päässä se onkin. Prismaan voin mennä uudelleenkin, sillä meillä ei ole ikinä ollut lähellä meidän kotia Prismaa, joten sitä on kyllä odotettu!

2 kommenttia:

  1. Näitä on aina kiva lukea!:) Noita halotop -jäätelöitä haluan kyllä maistaa, tähän asti Lohilot on olleet lemppareita <3
    Ida Kotona kaupungissa -blogista
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST