sunnuntai 13. lokakuuta 2019

10 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1 & 2. Käytiin ihastelemassa upeaa ruskaa Töölönlahdella ja vaikka oli tosi hämärä päivä, niin ruska todellakin toi sitä valoa!


3 & 4. Vielä lisää ruskakuvia! Tuosta asusta on muuten tulossa tiistaina parempia kuvia.


5 & 6. Käytiin Lintsin Valokarnevaaleilla torstaina ja ollaan käyty täällä joka vuosi siitä lähtien, kun muutettiin Helsinkiin! Toi kisukuja oli mun lemppari, kattokaa nyt kuinka söpö!


7. Erään päivän look, kun olin pikaisesti treffaamassa Aadaa ja Janinaa ennen töitä. Tykkäsin tästä asusta tosi paljon ja noi tiikeripinnit oli kiva yksityiskohta!

8. Pomo toi piristystä työpäivään. 9 & 10. Eilen juhlittiin myös Ainon synttäreitä! Tää viikonloppu on ollut aika epäonnen viikonloppu, sillä perjantaina kun lähdin Helsingistä tänne Poriin päin, niin ajettiin bussin kanssa peurakolari. Oli ihan hirveä näky, kun näen vaan edessäni 3-4 peuraa ja bussi ei ehtinyt edes jarruttamaan. Etupuskuri painui vähän kasaan, mutta päästiin kuitenkin kotiin ehjin nahoin. Lauantai-ilta ei siis myöskään päättynyt ihan niin mitä oltiin ajateltu, mutta kuitenkin loppu hyvin kaikki hyvin. Huh huh. Ehkä pysyttelen tän päivän vaan visusti peiton alla.


2 kommenttia:

  1. Ihana syksy! <3 Todella kivoja nämä arkikuvat, mukava oli lukea - toki loppua lukuunottamatta, mutta onneksi ei käynyt pahemmin.

    VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST