tiistai 3. syyskuuta 2019

SE TÄYDELLINEN NEULE


Selailin yksi päivä Marimekon sivuja ja menin katsomaan syksyn uutuuksia ja siellä oli vastassa tää neule. 100% villaa, täydelliset värit, oversize-mitoitus... tää on ihan kuin tehty mua varten! Hintalappu vähän kauhistutti, mutta päätin antaa neuleelle mahdollisuuden ja menin parin päivän pohdinnan jälkeen kokeilemaan sitä Marimekolle. Sitä ennen olin pommittanut kaikki kaverit sekä äidin läpi, että kattokaa nyt, miten täydellinen neule - pitäiskö mun ostaa tää?! :D 


Kävin läpi neulevarastojani ja totesin, että mulla ei oikeastaan ole yhtäkään oikeasti laadukasta neuletta. Oikeastaan mun kaikki neuleet on sekoiteneuleita, joissa on villan lisäksi jotain muutakin, tai että neuleessa ei edes ole yhtään prosenttia villaa. Oon vihdoin oppinut katsomaan materiaalien perään ja oon myös opetellut, mitkä on niitä hyviä ja kestäviä materiaaleja ja mitä kannattaa välttää. Vaatekaupassa työskentely on myös osin ollut apuna, kun niitä pesulappuja tulee tutkittua vähän normaalia enemmän. 

Yhdelle laadukkaalle neuleelle oli siis todellakin paikkansa, joten aloin olemaan varmempi ostopäätöksestä. Myös Marimekko brändinä on muutenkin jo mulle pienoinen elämäntapa, kun koti on sisustettu Marimekon tekstiilein ja astiat on Marimekon, vaatteita löytyy Marimekolta, laukkuja ja jopa sukatkin :D. Unikko kuosina on myös mun ikuinen lemppari ja neuleen värit sopivat oikeastaan kaikkien mun vaatteiden ja takkien kanssa yhteen. 

Olin miettinyt hankkivani ensin Italiasta jonkun uuden vintagelaukun, mutta totesin, että lämpimälle neuleelle on tässä Suomen karussa talvessa vähän enemmän käyttöä kuin Fendin Baguettella. Laadukkaita laukkuja löytyy jo ihan kivasti, mutta tosiaan se laadukas neule uupui.


En oo ikinä ostanut mitään näin kallista vaatetta, mutta uskon, että tää palvelee mua monet syksyt ja talvet ajattomuutensa ja kestävyytensä vuoksi. Kerran se vaan kirpaisee, haha :D. Vielä on juu liian lämmin, että voisin kuvata asukuvat tää päällä, mutta eiköhän tää tule toistamiseen näkymään täällä bloginkin puolella. Kokeilin myymälässä tästä kokoa S ja M, mutta päädyttiin myyjän kanssa yhteistuumin, että koko S istuu mulle parhaiten. Oon niin tyytyväinen tähän ostokseeni! 

Ja kun tosiaan kyseessä on villaneule, niin en säilytä tätä henkarilla, vaan tää oli pelkästään kuvauksien ajan henkarilla. Tämän pesulapussakin taisi lukea, että säilytys tasossa, mutta silti Marimekon liikeessä nää oli esillä ripustettuna, hmm...

Mitä mieltä ootte mun ostoksesta - hitti vai huti? Mä sanon että hitti x 1000 :D.


HUOM! Mulla on ollut ongelmia kommenttien vastailuissa, joten älä ihmettele, jos vastauksessa kestää. En tiedä missä mättää ja oon kokeillut kaikkea, mutta Bloggerilla on ilmeisesti nyt joku bugi mun kohdalla, enkä pääse kommentoimaan. Vastaan heti kun pystyn ja Instagram Directissä vastailen normaalisti!

2 kommenttia:

  1. Mä haluun kans ton neuleen, mutta se jokapaikasta loppu? Ja mietin tota hintaa vielä :D

    VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST