torstai 12. syyskuuta 2019

ROADTRIPILLE ITALIAAN


Tätä reissua ollaan suunniteltu ja pähkäilty jo varmaan keväästä asti ja nyt vihdoin tää on toteutumassa! Oon viettänyt niin monet tunnit koneella reittiä suunnittelen ja hyviä paikkoja etsien, että huhhuh. 

Meidän oli äidin kanssa alunperin tarkoitus lähteä vaan Roomaan, mutta äiti ehdottikin, että jos mentäisiinkin johonkin muuhun kaupunkiin ja idea roadtripistä alkoi muodostua. Suunnitelmat alkoi menemään kokoajan vaan kauemmas ja kauemmas Roomasta ja päätettiin, että meidän roadtrip tulee keskittymään pohjois-Italiaan! Oltiin viime vuonna Sveitsissä myös autolla liikenteessä ja se oli niin kivaa ja näki paljon enemmän kaikkea, kun vain kököttäisi yhdessä kaupungissa koko loman.

Ei olla kumpikaan käyty ikinä Italiassa, joten oli suhteellisen vaikeaa alkaa miettimään reitti, mutta vaikka itse sanonkin, niin oon mielestäni saanut aika hyvän reitin koottua. Lennetään Milanoon, josta otetaan vuokra-auto alle ja suunnataan kohti Comoa ja yövytään eka yö Bergamossa. Bergamosta matka jatkuu Gardajärvelle ja toinen yö vietetään Bolognassa, joten toiselle päivälle tulee vähän enemmän ajoa. Matka päättyy Milanoon, jossa vietetään päivä ja sitten lähdetään jo takaisin Suomeen. Tarkoitus olisi kiertää Como- sekä Gardajärvet kokonaan, joten se voi olla aika siisti kokemus! Töiden sun muiden takia ei ole mahdollisuutta viipyä Italiassa pidempään, mutta uskon, että pidennetyn viikonlopun aikana tulee kyllä nähtyä vaikka mitä.

Että sellaista tiedossa ja huomenna startataan. Oon niin innoissani! Matkan aikana en tuu kirjoittamaan vielä postauksia vaan oon ajastanut sunnuntaille arkikuvapostauksen, mutta uskon, että ensi viikolla saatte jo tiistaina kuulla ekat reissujutut, mikäli ehdin kirjoittelemaan. Arrivederci!

Kuvat täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST