tiistai 10. syyskuuta 2019

PIKAKUULUMISET


Heippa ja ihanaa tiistaita sinne ruudun toiselle puolelle! 

Mulla on aika kiireiset päivät tiedossa vielä ennen reissuun lähtöä, mutta tällaista se tuppaa olemaan aina ennen reissua! Eilen kävin kaupungilla hoitamassa muutamat jutut, tänään hoidan suurimman osan pakkaamisista, sovitan kaikki suunnittelemani asut, hoidan kaikki käytännön asiat kuntoon, teen suursiivouksen kotona ja kipaisen jälleen keskustassa. Keskiviikkona oon oikeastaan koko päivän töissä, torstaina äiti tulee Helsinkiin ja silloin olisi suunnitelmissa käydä Habitare-messuilla, jonka jälkeen pakkaan vielä vikat jutut ja sen jälkeen varmaan pitää jo käydä pehkuihin, sillä meillä on perjantaina aika aikainen herätys aamulennolle. Mua jotenkin stressaa ihan hirveesti nämä päivät ennen reissuun lähtöä - en tiedä miksi, sillä pakkaaminen sun muut tulee mulle jo selkärangasta ja muutenkin ylipäätään reissaaminen, kaikki hotellit, vuokra-auto ja vakuutukset yms. on jo hoidettu. Kai se on vaan tää mun stressaaja-luonne. :D Kuitenkin saman tien kun lentokone rullaa kiitotielle on mun olo niiiin rentoutunut ja todellakin valmis lomalle!

Mutta eipä mulla oikeastaan sen enempää - tällainen pikahuikkailu vaan! Laitoin just koneellisen pyykkiä kuivumaan ja nyt alotan nyt pakkaamisen ja koitan päättää, että mitä kaikkea sitä sitten ottais mukaan. On ainakin luvattu aika hyvää hellesäätä! Palaillaan siis torstaina, jolloin kerron vähän tarkemmin tästä meidän roadtripista.

Ainiin! Mulla on ollut ongelmia kommentteihin vastailussa, joten jos mun vastauksessa kestää, niin se johtuu tästä Bloggerin lagista! Instagram Directissä mut saa varmemmin kiinni. :)

Neule - Bik Bok / Hame - Ginatricot / Laukku - Marimekko / Kengät - Dr. Martens / Aurinkolasit - H&M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST