tiistai 17. syyskuuta 2019

KYSYMYSTULVAN AIHEUTTANUT MEKKO


Tämä mekko kirjaimellisesti räjäytti mun Instagram Directin ja kommentit ja en ois ikinä uskonut, että tää kyseinen mekko keräisi näin paljon kysymyksiä, mutta väärässä olin! Muutama tyyppi on tullut kysymään myös ihan livenä, että mistä tällaisia mekkoja saa. Mekko on siis Bik Bokista ja tätä löytyy beigen lisäksi myös mustana. Tää on kieltämättä ollut mun päällä melkein kokoajan, sillä tää menee alkusyksyyn niin hyvin, kun vielä tarkenee joinain päivinä paljain säärin. Harmikseni tää ei oo materiaaleiltaan mitään parhainta sorttia, mutta päällä tää tuntui niin mukavalta ja en ole ikinä omistanut neulemekkoa, joten päätin antaa tälle mahdollisuuden. 

Oon pitänyt tätä lenkkareiden kanssa, maihareiden kanssa, vyön kanssa, vyölaukun kanssa... tän saa stailattua niin moneen lähtöön! Luulin aluksi, että tää ois vaan ihan hirvee teltta mun päällä oversize-mitoituksensa kanssa, mutta tää on mun mielestä tosi kiva just näin, enkä usko, että kireä neulemekko ois taas sitten yhtään mun tyylinen. Tää on myös just hyvän pituinen mun lyhyelle varrelle ja tästä S-koko on mulle hyvä. 

Mä olin eilen illalla niin naatti lennon jälkeen, että en jaksanut alkaa kirjoittelemaan vielä meidän Italian roadtripistä teille. Tänään kuitenkin otan projektiksi kirjoittaa muutamat postaukset, joten torstaina päästään ensimmäisen Italia-postauksen pariin! Ajattelin julkaista kaikki aikalailla putkeen - vielä kun aihe on joten kuten ajankohtainen - niin pahoittelut, että ollaan hetken aikaa vain matkailuaiheisissa postauksissa.

Neulemekko - Bik Bok / Kengät - Puma / Laukku - Louis Vuitton

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST