sunnuntai 22. syyskuuta 2019

22 X PUHELINKUVIA ITALIASTA


1. Alppien yli mentäessä oli aika mielettömät maisemat!

2. First things first - napolilaista pizzaa Comojärven kupeessa.


3 & 4. Maisemat oli kaikkialla ihan mielettömät! Nää on otettu Comojärveltä. Kuvissa ei vaan mitenkää välity se, kuinka kirkasta vesi on ja kuinka korkeita nuo vuoret on!


5. Näkymä hotellin parvekkeelta Bergamossa!

6. Aamupalalla ei myöskään ollut hullummat näkymät. 


7. Aamuaurinko oli tehnyt koko kaupungista ihanan persikkaisen sävyisen! Tuo jumpsuit on muuten ihan mun lemppari, löysin sen Ginatricotin aleista.

8. ''Palm trees make me happy''  


9 & 10. Maisemat vaihtui aina reitillä useaan kertaan - välillä mentiin kapeita teitä pitkin kaupunkien sekä kylien läpi ja välillä mentiin ihan vuoren juurella sekä tunneleissa.


11 & 12. Ihana, ihana Sirmione! Tää oli vielä näin syyskuussa aika turistirysä, joten jos Gardajärvelle vielä joskus menen (toivottavasti!) niin aion kyllä käydä Sirmionessa uudestaan.


13. Olkihattu pysyi todellakin visusti päässä tuolla lähes kolmenkymmenen asteen helteissä!

14. Söin elämäni parhaimman pomodoron Spaghettihaus -nimisessä mestassa Limone sul Gardassa. Ruokaa tuli niin paljon, että tosta ois syönyt kaksi ihmistä!


15 & 16. Limone Sul Garda oli just niin symppis kuin ajattelinkin. Kaikki katukyltit oli sitruunakehyksissä!


17. Makseltiin tiemaksuja myös ahkerasti! Olimme varanneet aika paljon kolikoita mukaan juuri tätä varten.

18. Ihanat mosaiikkibetonikadut Bolognassa!


19. Rakastuin Bolognaan niin paljon! Kaikki nuo kauniin oranssit talot oli niin ihania ja rakastan yli kaiken vanhoja kaupunkeja.

20. Ja lisää pizzaa, mutta tällä kertaa Milanossa!


21 & 22. Milano oli myös aivan ihana kaupunki, jossa kaikkialla oli jotain kaunista. Turisteja oli kyllä ihan hirveesti, joten ei viihdytty kauhean kauaa tuolla. Pitää palata tänne joskus uudelleen sesongin ulkopuolella!


2 kommenttia:

  1. Wow mitä paikkoja! Tollanen Italia Road Trip ois ihana toteuttaa itsekin! :) ja upea toi beige jumpsuit sekä vikan kuvan musta mekko! <3

    VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST