sunnuntai 1. syyskuuta 2019

16 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1. Ihan vaan kasuaalisti tässä istuskelen aurinkolasit päässä ennen työvuoron alkamista. :D

2. Rakastan kukkakauppoja! Ja tottakai auringonkukat kiinnitti mun huomion.


3. Käväisin Relovessa, mutta valitettavasti tyhjin käsin sieltä lähdin! Ehkä parempi onni ensi kerralla.

4. Ihanat Helsingin kadut. 


5 & 6. Käytiin testaamassa Kallioon tullut Via Tribunali ja saatiin odottaa pelkän pöydän saamista 40 minuuttia, mutta ruoka tuli pöydän saamisen jälkeen suhteellisen nopeasti. Ei jaksettu enää lähteä etsimään mitään uutta ruokapaikkaa, joten päätettiin sitten odottaa toi 40 minuuttia Via Tribunalin baarissa. :D Pizza oli kyllä hyvää, mutta ei oo Putten voittanutta!


7. Tää Celsius on niin hyvää! Tää juoma tuntuu pääsevän mun arkikuvapostauksiin ihan toistamiseen. :D

8. Syksy on saapunut Torkkelinmäkeen!


9 & 10. Erään päivän asua! Tää asu on muuten melkein kokonaan kirppikseltä; bleiseri sekä hame on kirppikseltä ja laukku on vintage.


11. Kuvailin työpaikan Instagramiin materiaalia ja tää mekko oli aivan ihana! Neule ja vyö multa löytyykin jo entuudestaan, mutta oon nyt vähän jäänyt mietiskelemään tämän mekon hankkimista myös...

12. Lounastreffeillä Janinan kanssa - ylläri ylläri Vapianossa!


13. Käytiin pelaamassa sulkapalloa ja oli ihan sairaan kivaa! Oon viimeksi pelannut sulkkista varmaan koulun liikuntatunnilla. Ehkäpä tästä tulee mun uusi harrastus? :D

14. Ennen sulkkista käytiin kävelemässä Merihaan rannalla.


15 & 16. Kävin eilen Marimekon liikkeessä ja siellä oli vastassa tää aivan ihana, 100% villaa oleva neule. Mitä veikkaatte - lähtikö tämä mukaan vai ei?

4 kommenttia:

 1. Moiks! Nyt seuraa klisee kommentti siitä, kuinka mun on pitänyt kommentoida monta kertaa mutta jostain syystä vasta nyt sen teen. Löysin sun blogin aikoinaan sun poikaystävän somesta, ollaan vanhoja luokkakavereita Ulvilasta. :D Pointti oli nyt se että sulla on aivan ihana tyyli, ja selvästi mieletöntä silmää löytää kirppiksiltä vaatteita just sun tyyliin sopivasti. Oon monesti miettinyt että näytät sellaselta 70-luvun filmitähdeltä, varsinkin tosta ekassa pukkarikuvassa taas se tuli mieleen!

  Kiitos inpsiroivasta blogista ja ihanaa alkanutta viikkoa sinne :)
  <3: Kaisla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Hahah eikä :D Kiitos super paljon kehuista ja ihanaa viikkoa myös sinne ♡

   Poista
 2. IHANA toi Marimekon neule!! Varmaan vaan tosi kallis :(

  VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST