sunnuntai 8. syyskuuta 2019

14 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1. Mun arkikuvapostauksista löytyy melkeinpä aina yksi kuva myös töistä, haha :D Toi neulemekko Bik Bokista on ollut kovassa käytössä viime päivät. Voisin nappasta ihan kunnon asukuvat sen kanssa itseasiassa!

2. Koti Oon jo hetken mietiskellyt tohon sohvalle uusia tyynyjä, mutta en oo oikein keksinyt, että minkälaiset tohon sopisi. Ehdotuksia? Luultavasti jotkut yksinkertaiset, sillä toi Unikko-verho on aika hallitseva.


3. Mun hiukset on vaalentunut pituuksista niin paljon! Juuri on mun omaa väriä kokonaan ja yllätyin, kuinka tumma mun omat hiukset luonnostaan on. Viimeisimmästä kampaamokäynnistä on jo tovi, joten ehkäpä pian pitäisi taas istua kampaajan penkkiin...

4. Eetu sai lahjaksi nämä söpöt minikaktukset!


5. Erään päivän asua. Tuo seepracollege on saatu pr-lahjaksi ja hame on kirpparilta!

6. Mun uusi rakkausneule. Kirjoitin tästä ihan oman postauksensa, jonka voit lukea täältä.


7. Kimpsut ja kampsut kasaan ja kohti bussiasemaa! Lähdin viikonlopuksi taas äidin luo käymään.

8. Mummun kotipihalta napattu kuva!


9 & 10. Innostuin myös ompelemaan vanhasta huivista muutamat scrunchiet! Löysin myös kirppikseltä palan lisää Unikko-kangasta, josta ajattelin tehdä meikkipussin. 


11 & 12. Kotona on ollut vähän väsyneet tunnelmat, jos heiltä kysytään. :D Millin epilepsialääkitys on väsyttänyt koko kissaa ihan hurjasti.


13. Haikein mielin odotetaan ikkunalla, jos joku saapuisi kotiin. :D

14. Perjantaina alkoi Vain Elämää ja oon niin innoissani tästä uudesta kaudesta! Terkuin Vain Elämää -superhyperfangirl... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST